Ana sayfa Dizi İzle Masum 4 Nisan Cumartesi 13. Bölüm Fragmanı İzle

Masum 4 Nisan Cumartesi 13. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum (Saathiya) 4 Nisan Cumartesi tarihli 13. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.Urmila kızının küçük düşürülmesine razı olmaz ve Gopi için bir plan hazırlar. Yengesinin sözlerini dinleyen Gopi onun gerçek niyetini anlayacak mı?

Kokila nihayet Rashi ve Urmila’nın gerçek yüzünü görür. Herkesin içerisinde onları azarlayan Kokila’nın Gopi’yi savunması Rashi’yi öfkeden çıldırtır. Urmila ise Gopi’yi küçük düşürecek bir plan hazırlar. Gopi’yi yalnız yakalayan Urmila onun evi terk etmesinin Ahem’in itibarı için kötü olduğunu söyler.

Onun yerine kendi sözlerini dinlerse kendisi için daha iyi olacağını söyleyen Urmila Gopi’yi ikna eder. Urmila’nın sözleriyle evdeki işleri yapmayan Gopi Urmila’nın gerçek niyetini anlayacak mı?

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Zıt karakterli iki kuzenin öyküsünün anlatıldığı “Saath Nibhaana Saathiya”, “Masum” adıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alacak.

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de olacak.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel