Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisi rekor izlenme elde ederek parmak ısırttı!

Masumiyet dizisi rekor izlenme elde ederek parmak ısırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya başlayan Masumiyet dizisinin ikinci bölümü bu akşam yayınlanacak. İlk bölümün ardından sosyal medyada dizi hakkında olumlu yorumlar çoğunluktaydı.

Reytingleri de ortalamanın üstünde gelen dizi için bu iyi bir başlangıç olarak da sayıldı. Masumiyet dizisinin güçlü hikayesi ve ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosu da dikkat çekti. Dizinin sadece ekranda ilgi görmediği, youtube ortamında yayınlanan 1. bölümün tamamının da müthiş bir izlenme elde ettiği görülüyor.

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır’ın paylaştığı Masumiyet dizisinin ilk bölümü youtube ortamında 5 milyon izlenmenin üzerine çıkarak önemli bir başarı kazandı. Dizinin ikinci bölümünün bu sonuçlardan sonra daha da çok izleneceğine yönelik bir beklenti de oluştu.

Dizinin ikinci bölümünde; Ela (İlayda Alişan) yaşadığı felaketle yoğun bakımda ölüm kalım savaşı verecek. Düğün gününde gözaltına alınan İlker Ilgaz’ın (Serkay Tütüncü) da tutuklanacağı bölümde, aileler çocukları için adalet arayışına girecekler.

İşte Masumiyet dizisinin 1. bölümünün tamamı: