Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinde ne acı bir tablo bu, izleyicinin yüreği yanacak!

Masumiyet dizisinde ne acı bir tablo bu, izleyicinin yüreği yanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadına şiddet konusunun ülkemizde bir türlü durdurulamadığı düşünülür ise Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Masumiyet dizisinin önemi bir kez daha ortaya çıkar. Kadın cinayetlerine ve kadına karşı sergilenen şiddetin bir yansıması olarak ortaya çıkan Masumiyet dizisinde sergilenen tabloyu yaşayan birçok kadın olduğu gerçeği de biliniyor.

Şiddet mağduru kadınların neler yaşadığına kısmen ışık tutan Masumiyet dizisinde çok acı bir tablo ortaya çıkmaya başladı. İlker, Ela’yı öldü diye bırakıp gitmişti. Ancak Ela yaşıyor ve bunun hesabını annesi ile birlikte sormaya niyetleniyor. Fakat İlker güçlü ve etkili bir ailenin çocuğu… Ela ve Bahar’dan her anlamda daha güçlü… İlker, bir algı operasyonu yürütüyor ve bunda başarılı da olmaya başlıyor.

Masumiyet dizisinde ne acı bir tablo bu, izleyicinin yüreği yanacak! 8

Aslında günümüzde bu algı operasyonlarının ne kadar etkili olduğunu da güncel hayattaki izlerden görebilirsiniz. Serkay Tütüncü, İlker karakterinde o kadar başarılı ki, oyuncu bu yapım ile birlikte sınıf atladığını da gösteriyor. Aynı şekilde Ela olarak izlediğimiz İlayda Alişan da hayatının en önemli performanslarını Masumiyet dizisinde sergilemeye başladı.

Ortalamanın biraz üzerinde reytingler alarak ekran ömrüne başlayan Masumiyet’te ilk 3 bölüm çok beğenildi. 17 Mart Çarşamba yani bu akşam 4. yeni bölüm yayınlanacak. Neler yaşanacağı da çok merak ediliyor. İlker’in tüm oyunlarına karşı Ela’nın şu yakarışı da ne acı bir durum dedirtiyor: “Bütün zavallılıklarımı aleyhime kullandınız.”

Masumiyet dizisinde ne acı bir tablo bu, izleyicinin yüreği yanacak! 9

İlker, Ela’nın psikolojisinin bozuk olmasından faydalanarak kendisinin yapmamış olma ihtimalini aklına sokmaya çalışıyor. Bahar ise eve geldiğinde İlker’i kızının yanında görünce adeta çıldıracak. İrem’in durumu da sıkıntıda ve Harun ile Bahar da kızları için işbirliği yapmak durumunda kalacak.

İşte Masumiyet dizisinin merakla beklenen 4. bölümünden görüntüler ve yeni bölümden tüm detaylar:

İlker’in şok ziyareti, bazı sorulara cevap olup, acımasız yalanların sonunu getirirken yeni bir acımasızlığın fitilini ateşler. Ela’nın yanında Bahar’a yakalanan İlker, savunmasında reddettiği ilişkiyi kabul etmek zorunda kalır. Fakat İlker’in açıklaması, Ela’nın gururunu bir kez daha kırar.

O güne dek sadece kızı için adalet arayışında olan Bahar, madalyonun diğer yüzüyle; Ilgazlar’ın profesyonelce yürüttüğü algı operasyonuyla karşı karşıya kalır. Operasyonun, bir diğer kurbanı ise İrem’dir. İrem’le ilgili ortaya çıkan şok delil, duruşmanın bile seyrini değiştirirken Harun, Hale ve Bahar arasında kartlar yeniden dağıtılır.

Harun ve Bahar, kızları için işbirliği yapmak zorundadır. Okların İrem’i göstermesi, İlker ve Ela arasındaki dengeyi sarsar. Ela, kafasındaki karışıklıktan kurtulmanın bir yolunu bulur ve gerçeklere doğru kimsenin beklemediği büyük bir adım atar.

Üzerindeki büyük baskıyı ve İlker’in kendisinden uzaklaşmasını kaldıramayan İrem’in attığı adım ise Ela’nınkinden çok daha büyük olur. Gerçeğin yıkıcı etkisi hayatları bir kez daha değiştirecektir.