Ana sayfa Güncel Haberler Nur Fettahoğlu’nun buluşmasında başka bir gizem var!

Nur Fettahoğlu’nun buluşmasında başka bir gizem var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, ekranlara en son Babil dizisi ile gelmişti. Star TV’de yayınlanan Babil’de ‘Bir daha bir araya gelmez’ dedirten bir kadro vardı adeta! Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta gibi her biri oyunculuğuyla konuşturan isimlerin yer aldığı dizi, ne yazık ki sezon sonunu getiremedi!

20. bölümüyle ekrana veda eden diziyi izleyenler, bu erken finalden hiç hoşnut olmadı. Cuma akşamları yayınlanan dizi, ekran rekabetinde istenen reytingi alamayınca final yaptı. Dizinin oyuncularından Nur Fettahoğlu da Babil dizisinin finalinin ardından sosyal medyadan bol bol paylaşım yaparak takipçilerini habersiz bırakmadı.

Nur Fettahoğlu'nun buluşmasında başka bir gizem var! 1

Genellikle evinde kızıyla vakit geçiren oyuncunun son paylaşımı ise hayranlarına ‘Yeni bir proje mi var?’ sorusunu sorduruyor. Fettahoğlu’nun yeni bir dizide rol alıp almayacağı belli değil ama bir buluşma, akıllara başka bir soruyu getirdi!

Nur Fettahoğlu'nun buluşmasında başka bir gizem var! 2

Zira Nur Fettahoğlu’nun yanında bulunan isim İbrahim Çiçek, Craft Tiyatro’da yönetmenlik ve oyuncu koçluğu yapıyor. Şu anda Pandemi dolayısıyla tiyatro gösterimleri yapılamıyor ama yine de pek çok oyun için hazırlıklar yapılıyor.

Bir şekilde önümüzdeki dönemde tiyatroların açılması ihtimaline karşı çalışmalar da sürmekte. Hatta Deniz Çakır da yeni dizisi Masumiyet ile birlikte bir tiyatro oyununun hazırlıklarını da sürdürmekte.

Dolayısıyla Nur Fettahoğlu’nun tiyatro yönetmeni İbrahim Çiçek ile buluşmasında, önümüzdeki dönemde şartlar uygun olduğunda sahneye çıkmak için yeni bir projesi olduğu izlenimini doğuruyor!

Ya da oyuncunun yeni bir dizi için karakterine hazırlanmak amacıyla bir destek alıyor olması da muhtemel!

Bu arada Fettahoğlu’nun etiketlediği ‘tiyatrokintsugi’ adresi ise Zorlu PSM Youtube kanalı ile işbirliği yapıyor ve  Youtube’dan sergilenen oyunlarda da pek çok ünlü isim yer alıyor. Nur Fettahoğlu’nun da dijital sahne serisi olan oyunlardan birinde rol alacak olması da bir ihtimal.

İbrahim Çiçek yönetmenliğinde Zorlu PSM Youtube kanalında halen oyunlar sergileniyor. Bu oyunlar arasında Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı’nın oynadığı Martı, Cem Yiğit Üzümoğlu, Gizem Kızıl ve Damla Sönmez’in oynadığı Hamlet, Nilperi Şahinkaya ve Bora Akkaş’ın oynadığı ‘Nora Bir Bebek Evi’ gibi oyunlar da yer alıyor…

Bakalım bu işin altından ne çıkacak? İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı…

Nur Fettahoğlu'nun buluşmasında başka bir gizem var! 3