Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı ekrandayken, Show TV’de aynı saatte taklidi yayınlanacak!

Masumlar Apartmanı ekrandayken, Show TV’de aynı saatte taklidi yayınlanacak!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı, bu sezonun en başarılı dizisi olarak yoluna devam ediyor. TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan dizi, elde ettiği reytinglerle çok iyi bir çıkış yakaladı. Dizinin bu sezonun en başarılı yapımı olduğu da hem yüksek reytingleri ile hem de sosyal medyada oluşturduğu büyük etkileşim ile kendisini gösteriyor.

Masumlar Apartamanı’nın 8 Aralık Salı akşamı yayında olduğu anlarda Show TV ekranında ise taklidini bulacaksınız. Güldür Güldür Show ekibi, bu hafta biraz da düşük giden reytinglerini artırmak maksadıyla Masumlar Apartmanı dizisini taklit etti. Ortaya da herkese kahkaha attıracak görüntüler çıktı.

Ekranların en sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’un bu haftaki tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gündemin farklı konularını kendi mizahi üsluplarıyla yorumlayan ekip, bu sefer dizileri ele aldı.

blank

Yeni bölüm tanıtımında yer alan Malumlar Apartmanı adlı skeç kısa zamanda sosyal medyada büyük beğeni topladı. Doğa Rutkay, Mahir İpek, Onur Buldu, Uğur Bilgin, Meltem Yılmazkaya ve Aziz Aslan’ın yer aldığı tanıtım sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

blank

Güldür Güldür Show, Malumlar Apartmanı ve daha birçok sürprizi içeren yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Yani TRT1’de aynı anlarda dizinin de 13. yeni bölümü izleyicilerle buluşmuş olacak.

Bu sezon düşük reytingler elde eden Güldür Güldür Show, kanalın planlamalarda sürekli yapımın gününü değiştirmesi nedeniyle sıkıntılar yaşamıştı. Bakalım, düşük seyreden reytingler, TRT1 dizisinin taklidi ile yükselecek mi?