Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinde bambaşka birisi oldu!

Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinde bambaşka birisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz isimli Fox TV dizisi için çalışmalar yoğun bir tempoda devam ediyor. Ekip,İstanbul’daki sahnelerin çekimini tamamladıktan sonra İzmir’e geçmişti. Urla’da çekim yaptıkları bilinen dizi ekibinin zaman zaman sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar dikkat çekiyor. Ali Atay’ın dizide yer alması nedeniyle eşi Hazal Kaya da Çeşme’ye taşındıklarını duyurmuştu.

Alperen Duymaz da dizinin setinden paylaşımlar yaparak takipçilerine son halini gösterdi. Oyuncu, en son Zemheri isimli dizide yer almıştı. Son Yaz da ise saçlarını kısaltan ve kirli sakalıyla da ilgi gören oyuncu, takipçilerinin gözüne normalden daha da genç göründü.

Yeni saç şeklinin de çok yakıştığını belirten takipçileri, oyuncuya birçok iltifatta bulundu. Paylaşım binlerce beğeni topladı.

Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinde bambaşka birisi oldu! 7

Alperen Duymaz, yeni dizisinde Hafsanur Sancaktutar ile birlikte başrolde yer alıyor. Ali Atay ve Funda Eryiğit de başrolde yer alan diğer isimler…

Dizi; Emre Karayel, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi güçlü bir kadroya sahip.

Dizinin ekibine yeni bir isim daha katılmıştı. Sen Anlat Karadeniz’de Mustafa olarak izlediğimiz Sinan Tuzcu da Alperen Duymaz ile birlikte aynı sette, birlikte ter dökecek.

Geniş bir hayran kitlesi bulunan Alperen Duymaz’ın takipçileri yeni diziyi sabırsızlıkla bekliyor.