Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisiyle ilgili Mert Fırat’ın da kafası fena karışık!

Kefaret dizisiyle ilgili Mert Fırat’ın da kafası fena karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Kefaret, dün akşam 3.bölümü ile yayındaydı. Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile birlikte başrolde yer alan Mert Fırat, dizide Sinan komiser karakterine hayat veriyor.

Kızının kaybolması sonrasında vakayı devralan komiser Sinan’ın Zeynep’e tek inanan kişi olması ve bu kaçırılma hikayesini sonuçlandırmak için hayatını bu vakaya adaması hikayenin önemli bir detayı. Sinan ve Zeynep arasında ise bu süreçte içten içe bir aşk gelişti.

Sinan Komiser ise hikayede ne yapacağını bilemez durumda. Mert Fırat da bu durumu anlatan bir paylaşımda bulundu. Kefaret dizisinin ekrana gelmesinden hemen önce paylaşım yapan oyuncu, Sinan’ın durumunun ne kadar zor olduğunu anlattı. İyi bir oyunculuk performansı ile hayranlarından güzel yorumlar alan Mert Fırat, hikayedeki karakterine de çok iyi oturdu.

Fırat’ın paylaşımından sonra dizi hayranları farklı görüşlerini yansıttı.

Bir izleyici, “Zamana bıraksın ve kendine is bulsun. Hayat birinin peşinden koşmak için çok kısa” diye yorum bıraktı. Bir başkası ise, “Zeynep’le evlenerek devam etmeli” diyerek düşüncesini yazdı.

Bir başka dizi hayranının şu sözleri de dikkat çekti: “Git Nil’le barış arkadaşım, güzel sorunsuz kız ne anlıyorsunuz acı çekmekten.”

İşte Mert Fırat’ın diziyle ilgili dikkat çeken paylaşımı:

Sinan sizce yoluna nasıl devam etmeli? ???? #Kefaret @foxturkiye @kefaretfox @25film @nurgulyesilcayy @ozgeozacar @yurdaerokur @kokenliege