Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndaki başarısından sonra Ezgi Mola artık daha titiz davranıyor!

Masumlar Apartmanı’ndaki başarısından sonra Ezgi Mola artık daha titiz davranıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, uzun yıllar boyunca komedi rolleri için aldığı tekliflerden sonra artık dram projeleri için de ilk akla gelecek isimlerden birisi olacak. Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteri ile harika bir performans ortaya koyan oyuncu hem ekran başındaki izleyicileri mest etti hem de yapımcıların teklif kriterlerinde dram projeleri için de ilk tercih edilecek isimlerden birisi oldu.

Yeni sezonda ne yapacağı henüz netleşmeyen ünlü oyuncu, pandemi döneminde bir süre ara veren ama Şubat ayında yeniden başlayan Alice Müzikali’nin devam edeceğini de duyurmuştu. Ezgi Mola, hayranları ünlü oyuncuyu önümüzdeki dönemde de sahnede izleme fırsatını bulacak.

Ezgi Mola için adı geçen yeni projelerden birisi de Gülse Birsel’in uzun süredir üzerinde çalıştığı Yılbaşı isimli sinema filmiydi. Ancak Ezgi Mola ile Gülse Birsel arasında filmdeki karakter konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşandığı da ortaya çıkmıştı.

Yılbaşı isimli sinema filmi Disney Plus’ın BKM ile yaptığı özel anlaşma kapsamındaki projelerden birisi. Gülse Birsel de çok etkili bir komedi hikayesi ortaya koydu ve Yılbaşı filmi de izleyiciler için büyük heyecan oldu.

Ancak Ezgi Mola’nın projeden ayrıldığının ortaya çıkması da hayranlarını üzdü. Gülse Birsel’in hikayedeki karakter ile ilgili Ezgi Mola’nın istediği değişiklikleri yapmadığı konuşuluyor. Bu nedenle de Ezgi Mola’nın filmde yer almak istemediği basına yansıyan bir konu oldu.

Masumlar Apartmanı'ndaki başarısından sonra Ezgi Mola artık daha titiz davranıyor! 7

Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi önemli isimlerle anlaşmalar yapıldı. Filmin okuma provaları da gerçekleştirildi.

Gülse Birsel’in uzun bir zaman sonra yeniden sete çıkacağı Yılbaşı filmi için Ezgi Mola’nın böyle önemli bir projeden çekilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncunun canlandıracağı karakterde istediği değişikliklerin Gülse Birsel tarafından kabul edilmediği için ayrıldığı iddiası da bir hayli ilginç bir noktaydı. Bu iddialar doğru ise, oyuncu adına önemli ve yeni bir sürecin başladığı anlaşılıyor.

Ezgi Mola, kariyerinde geldiği bu etkileyici noktada canlandıracağı karakterler konusunda isteklerde bulunabiliyor olması, oyuncunun kariyeri açısından titiz davrandığını ve bu gücü de kendisinde gördüğünü gösteriyor.

Ezgi Mola’nın bundan sonraki tekliflerde de bu titizliği sergilemesi ve kariyerinde kendisini öne çıkartacak karakterlere yönelmesi bekleniyor.