Ana sayfa Dizi Haberleri Medyapım’ın yeni uyarlama dizisi kadın izleyicilerle empati yapacak!

Medyapım’ın yeni uyarlama dizisi kadın izleyicilerle empati yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Medyapım başarılı uyarlamalara imza atarak sektörde önemli bir uzmanlığa kavuştu. Birçok uyarlama dizinin arkasında Faruk Aksoy’un sahip olduğu Medyapım firması bulunuyor. 2020-2021 sezonu için Medyapım yeni bir dizi hazırlığı içinde olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

Doctor Foster isimli dizinin uyarlamasının yapılacağını resmen duyuran Medyapım, yine kadın izleyicileri odakladığını da gösterdi. Doctor Foster, 9 Eylül 2015’te ilk kez yayınlanan bir BBC One drama dizisidir. Mike Bartlett tarafından yazılan beş bölümlük dizisi, kocasının bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Dr Gemma Foster’ın yaşadıklarını anlatıyor.

Her sezonu 5 bölümden oluşan Doctor Foster, ailesi ile bir kasabada sakin hayat yaşayan Dr. Gemma Foster’in bir gün kocası Simon’ın ceketinde sarı bir saç teli bulması ile başlayan olaylar zincirini anlatıyor.

Kadınsal içgüdüleri ile kocasını takibe alan Foster’ın bir süre sonra paranoyak düşünceler sonucu aklı karışıyor. Çevresi ile gerilimler yaşayan kadın, basit bir şüphe ile bambaşka noktalara taşınıyor.

Doctor Foster dizisi kadın izleyicilere daha çok hitap edecek bir drama hikayesi… Benzer olaylar yaşayan kadın izleyiciler bu dizide adeta kendilerini bulacaklar.

Empati yaptıran bir yapım olan Doctor Foster, psikolojik yapımları seven izleyiciler için bire bir. Ayrıca her bölümü bir sonrakini çok merak etmenizi sağlıyor.

İşte dizinin fragmanı: