Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutül Amare dizisi ünlü oyuncunun hayatını değiştirdi

Mehmetçik Kutül Amare dizisi ünlü oyuncunun hayatını değiştirdi

tarafından ker_def

Güneşi Beklerken dizisindeki başarısı ile isminden sıkça söz ettiren İsmail Ege Şaşmaz, yeni dizisi ve kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG okurları ile paylaştı.

Trt ekranlarında yayınlanan Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde Mehmet karakterine can veren yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, önemli açıklamalar yaptı.

Başarılı oyuncu, şimdilerde canlandırdığı savaşçı kimliğe hazırlanma sürecini de özel anekdotlar ile paylaştı.

Mehmetçik Kutül Amare dizisi ünlü oyuncunun hayatını değiştirdi 8

Mehmetçik Kut’ül Amare disizinde Mehmet karakteri ile rol alıyorsun. Romantik yakışıklı prens olarak gördüğümüz Ege nasıl hazırlandı bu role?

Uzun bir hazırlık sürecim oldu. Yapım şirketimizin verdiği kitaplar da dahil olmak üzere birçok kitap okudum, araştırma yaptım, özel tarih-bilim hocalarımız ile toplantılar yaptık. Fiziksel olarak yoğun eğitimler aldık, özel askeri eğitim, yakın dövüş eğitimi ve ileri derece at binme eğitimleri aldım.

Bu rolün sana kattıkları arasında neler var?
Mehmet karakteri bana azmi, savaşma duygusunun nasıl bir şey olduğunu, o dönemin zorluklarını, bu zorluklarda ne olursa olsun yılmayıp yine de dik durabilmeyi gösterdi. Sanırım hayatımı da değiştirdi. Artık çok küçük konular için üzülmüyor, hayatın daha yaşanılası, anların kıymetli olduğunu fark ediyorum…

Mehmetçik Kutül Amare dizisi ünlü oyuncunun hayatını değiştirdi 9

Rolüne dair seni en çok ne mutlu ediyor?
Bir kahraman olmak, insanları geçmişe götürüp onlara neler yaşandığını gösterebilmek beni çok mutlu ediyor. Hep olmak istediğim bir yerdeyim, geçmişteki önemli kahramanlardan birini canlandırıyorum.