Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı dizisinin başarısının altında Yeni Gelin dizisi formülü yatıyormuş!

Meleklerin Aşkı dizisinin başarısının altında Yeni Gelin dizisi formülü yatıyormuş!

tarafından ker_def
Meleklerin Aşkı dizisinde büyük bir değişime imza atıldı.

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan ve reytinglerde birinci gelen Meleklerin Aşkı dizisi, ikinci bölümünde de izleyicileri keyiflendirmeyi başarmıştı.

Dizi, 19 Temmuz Perşembe akşamı 3. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Show TV’nin yaz ayına damgasını vuran dizisi, seyirciden gördüğü büyük ilginin keyfini sürerken, dizide yeni gelişmeler de olmakta.

“Yeni Gelin” dizisine de imza atan Ersoy Güler’in hem yazıp hem de yönettiği “Meleklerin Aşkı”, Oya Başar ile Toygan Avanoğlu, Didem Balçın, Berkay Hardal ve Gülper Özdemir gibi genç kuşağın başarılı isimlerini buluşturdu.

Bu hafta 3. bölümü seyirciyle buluşacak olan dizinin iki bölüm sonra yönetmeni değişecek.

Ersoy Güler “Yeni Gelin” dizisine başlayacağı için yönetmen koltuğunu usta bir isme devredecek.

“Meleklerin Aşkı”nın senaryosunu yazmaya devam edecek olan Ersoy Güler’in yerine projeyi 6. bölümden itibaren artık Hamdi Alkan yönetecek.

3. bölümden görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yağmur, Deniz’le birlikte yakalanmış, Melek’i kendine aşık etme planı daha başlamadan bitme noktasına gelmiştir.

Bu yüzden Melek’e bir an önce gerçekleri anlatmalıdır. Fakat bir sorun vardır ki, gerçekleri o da bilmemektedir. Çünkü geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. O gece yaşananları bilen tek bir kişi vardır, o da Deniz’dir. Deniz de gerçekleri menfaatleri doğrultusunda manuple edecektir. Yağmur’un kendisi bile, Deniz’le sevgili olduğuna nerdeyse inanacaktır. Yağmur, bu duruma daha fazla dayanamaz. Şartları lehine çevirmek için harekete geçecektir ki Rukiye’nin verdiği akılla, işlerin iyiden iyiye sarpa sarmasına neden olur. Yağmur, yine bir yanlış anlamanın ve entrikanın içine düşmüştür.

Meleklerin Aşkı dizisinin başarısının altında Yeni Gelin dizisi formülü yatıyormuş! 7

MELEKLERİN AŞKI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yağmur, bu bardireyi de atlatır. Tüm yanlış anlaşılmalardan, Deniz’in ahtapot gibi saran kollarından nihayet kurtulmuşur. Artık herkes Yağmur’la Deniz’in sevgili olmadığına emindir. Evde şimdilik sular durulmuşsa da Necmettin ikna olmamıştır. Evinin koridorlarında yaşanan trafiğe el koymaya karar verir. Kapalı kapılar ardında yaşananları ortaya çıkaracaktır. Bunun için de eve gizli kamera taktırır. Tabi ki bunun ilk kurbanı da Yağmur olur. Yağmur, kameralara ve Necmettin’e öyle bir şekilde yakalanır ki artık ne yapsa da kendini aklamayı başaramayacaktır.