Ana sayfa Dizi Haberleri Meliha gider ayak Kırmızı Oda dizisinin reytingini patlattı!

Meliha gider ayak Kırmızı Oda dizisinin reytingini patlattı!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen yedinci bölümüyle de tüm kategorilerde reytinglerin zirvesinde yer aldı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı ve harika bir performans ortaya koydu dizinin reyting performansı da o kadar iyi ki, Cuma rekabetinde tüm yapımlara tepeden bakıyor.

Sosyal medyada yüksek etkileşim alan dizi, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci sırada yer buldu ve Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü. Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakteri diziye büyük bir ivme kazandırdı. Meliha’nın hikayesi çok etkiledi. Tabii ki reytingler de bu karakter üzerinden anlatılan olaylarla adeta patladı 7,5-11 arası reytingler elde eden Kırmızı Oda, gerçekten harikalar yaratıyor. Evrim Alasya’ya da kocaman bravo… Meliha’nın hikayesi bitti ama Kırmızı Oda’da büyük bir başarıyı Alasya’nın da katkısıyla elde etmiş oldu.

Yedinci bölümde, yaşadığı ihanetle bütün inancı sarsılan Meliha, acılarını kabullenip hayata yeniden tutunmaya karar verdi. Doktor Piraye, maruz kaldığı iftira nedeniyle sahip olduğu eşyaları teminat olarak görüp atamayan Akif’in huzursuzluğuna kendine has yaklaşımıyla çare ararken; Doktor Ayşe, küçük Osman’la derin bir bağ kurdu. Babaannesinin ölüm anında yaşananların Alya üzerinde yarattığı suçluluk duygusu izleyenlerin yüreğini dağladı. Doktor Deniz ise evlatlık olduğundan haberi olmayan küçük İpek’in ailesinin endişelerini giderdi.

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.