Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Şenolsun, Aleyna Solaker, Eda Ece ve Gaye Turgut Evin’in güzellik sergisi

Melisa Şenolsun, Aleyna Solaker, Eda Ece ve Gaye Turgut Evin’in güzellik sergisi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram hesaplarından paylaşımlarda bulunan ünlü isimlerin hem fit hem de güzellik saçtıkları paylaşımlara ilgi büyük oluyor… Melisa Şenolsun, Aleyna Solaker, Eda Ece ve Gaye Turgut Evin de son paylaşımlarıyla dikkatleri çekti.

Atiye dizisinde Cansu karakterini canlandıran Melisa Şenolsun, son günlerde Umut Evirgen ile aşkıyla magazin gündeminde yer alıyor. Oyuncu her haliyle mutluluğunu sergiliyor. Fit hali ve güzelliği ile göz dolduran Melisa Şenolsun, Atiye final sezonu çekimlerinin yoğunluğunu da yaşıyor.

Melisa Şenolsun, Aleyna Solaker, Eda Ece ve Gaye Turgut Evin'in güzellik sergisi 10

Kırgın Çiçekler dizisindeki Meral karakteri ile göz dolduran Aleyna Solaker, en son Hizmetçiler dizisinde yer aldı ama pandemi nedeniyle bu yapım 3 bölüm yayınlandıktan sonra iptal edilmişti. Güzelliği ile göz dolduran Aleyna Solaker, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Siyahlar içindeki genç oyuncu güzelliği ve fit haliyle beğenileri topladı.

Melisa Şenolsun, Aleyna Solaker, Eda Ece ve Gaye Turgut Evin'in güzellik sergisi 11

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandırmakta olan Eda Ece de başarılı oyunculuğu ile diziye büyük katkı yaptı. Şimdilerde 4. sezon için yoğun bir çalışma içinde olan ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da takipçileriyle etkileşimde kalmaya özen gösteriyor. Oyuncu, güzelliği ile hayranlarından beğeni üstüne beğeni alıyor.

Melisa Şenolsun, Aleyna Solaker, Eda Ece ve Gaye Turgut Evin'in güzellik sergisi 12

Savaşçı dizisinde Çiğdem Ülgen karakterini canlandırmakta olan Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Oyuncu, eşinin çektiği fotoğrafı yayınladı ve “Aşkım Deniz Evin’in gözünden ‘güneşi gülüşüme nasıl sığdırdım pozu” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Melisa Şenolsun, Aleyna Solaker, Eda Ece ve Gaye Turgut Evin'in güzellik sergisi 13