Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger’den Atiye dizisi şifreleri!

Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger’den Atiye dizisi şifreleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atiye dizisiyle Netflix’te yer almaya hazırlanan iki ünlü isim Melisa Şenolsun ile Metin Akdülger, Onedio’nun sorularını yanıtladı. Beren Saat ve Mehmet Günsür ile birlikte dizinin başrolünde yer alan iki isim yapımda Ozan ve Cansu karakterlerine hayat veriyor.

Atiye’nin senaryosunu ilk okuduğunda iyi bir iş olduğunu düşündüğünü anlatan Metin Akdülger, “Bir kadının kendini keşfetmesi, risk almasıyla ilgili bir hikaye olmasından dolayı,etkileyici olacağını düşündüm.Böyle bir şeyin içinde olmak güzel olabilir diye düşündüm” açıklamasında bulundu.

Şenolsun, hikayenin ilgi duyduğu konular olması nedeniyle kendisini etkilediğine değindi. Oyuncu, “Okuyuncu çok etkilendim. Aynı anda birkaç karakterin hayatındaki değişim ve dönüşüm noktalarına sahip oluyorsunuz” diyerek bu durumu sevdiğini anlattı.

Cansu, aşırı eğlenceli bir kadın olarak ekranda yer alacak.Cansu,evlatlık ve bunu bilerek büyüyen bir kız. Ailesi tarafından bu hiç hissettirilmiyor. Acılarını direkt şakaya vuran bir karakter. Sorunlarını eğlenerek atlatmaya çalışan birisi Cansu…

Netflix’in kendi adına önemini anlatan Şenolsun,”Dünyaya ulaşılabilirliği açısından her yerde aynı anda giriyor olması, bütün bölümleri bir anda koyuyor olması gibi şeyler var” diyerek bu platformu önemsediğini anlattı.

Akdülger ise Netflix projesinin oyuncu açısında her şeyin belirli olduğu ve çok da Türk oyuncuların alışık olmadığı bir pratikliğin bulunduğunu anlattı. Akdülger, “Ritim konusunda bir sıkıntı yaşadım. Çünkü biz çok uzun ve çok vakit alışmış performanslar sunuyoruz hep. Burada öyle bir şey yok. Burada ne oynayacağını bildiğin bir iş” dedi.

Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un sohbetini videodan izleyebilirsiniz.