Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Sözen’den poster yap, duvara as tarzında iddialı pozlar!

Melisa Sözen’den poster yap, duvara as tarzında iddialı pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Sözen, son günlerde Hello dergisine verdiği iddialı, seksi olarak nitelendirilebilecek fotoğrafları ile sosyal medyada yer alıyor. Takipçileri ünlü oyuncunun paylaşımlarını büyük bir keyifle izliyor ve binlerce de beğeni bırakıyor.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya karakteri ile birçok dizi hayranının gönlüne giren bir performans sergileyen oyuncu, yeteneklerini sergilemeyerek reytingleri de artırmıştı. Diziden ayrılmasının ardından Hello dergisindeki pozlarıyla gündem olan oyuncu, takipçilerinden ve arkadaşlarından güzel dönüşler aldı.

Melisa Sözen, üst üste dergi pozlarını yayınladı. Sinem Kobal, arkadaşının bu özel pozlarını kalp emojili, mutlu yüz ifadesi olan emojilerle destekledi. Beste Bereket, Ece Sükan, Gülin Kültür gibi isimler de emojilerle beğenilerini ifade etti.

Melisa Sözen'den poster yap, duvara as tarzında iddialı pozlar! 8

Takipçiler ise, “Ve Tanrı kadını yarattı diyebilir miyiz?” şeklinde yorumlar bıraktı. Melisa Sözen’i “güzellik abidesi” olarak nitelendiren hayranları, “siyah melek” lakabını da uygun buldu.

Melisa Sözen'den poster yap, duvara as tarzında iddialı pozlar! 9

Birçok takipçisi fotoğrafları çok başarılı bulurken, “Poster yap duvara as” diyerek çok etkilendiklerini ifade ettiler. Ünlü oyuncu dergideki röportajında ise hayallerinin bir sınırının olmadığını söyledi. Oyuncu, “Her an her şeye sıfırdan başlayabilirim” diyerek de ne kadar güçlü bir karakterinin bulunduğunu da ifade etti.