Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde Dicle, büyük sırrı açıklıyor mu? 16. bölümden şaşırtan sahne!

Menajerimi Ara dizisinde Dicle, büyük sırrı açıklıyor mu? 16. bölümden şaşırtan sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları yayınlanan Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’da yeni gelişmeler yaşanacak gibi duruyor! Zira, Gülin tarafından çok sıkıştırılan Dicle’nin Kıraç’ın babası olduğunu söylediği sahne, 16. bölüm fragmanında yer alınca izleyiciyi de bir merak sardı. Yine son anda Dicle cümlesini değiştirir mi bilinmez ama yeni tanıtımda bu yönde bir intiba yaratılmaya çalışılmakta.

Ay Yapım imzalı dizi, Pazar akşamı yayınlanan 15. bölümüyle reytingde büyük bir çıkış yakalamıştı. AB kategorisinde birinci sıraya oturan dizinin yeni bölümünde ise bazı sürprizler izleyiciyi bekliyor.

Geçtiğimiz hafta, Feris’in (Canan Ergüder) Dicle’yi pişman olduğunu söyleyerek yeniden işe alması Ego Ajans’ta sevinç yaratmıştı. Dicle’nin, Barış ve Beren’i (Yaprak Medine) ayırdığını iddia eden haberlerin basına yansımasının ardından Dicle’nin evinin önünde bekleyen kameralar ona zor anlar yaşatırken, annesi de İstanbul’a gelmişti.

Menajerimi Ara dizisinde Dicle, büyük sırrı açıklıyor mu? 16. bölümden şaşırtan sahne! 7

Dicle, Barış ile aralarında bir şey olmadığını söylese de duygularını da saklamakta zorlanıyor. 16 bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise Dicle’nin Barış ile kahve içmeye gitmesi ve bu sırada kıskançlık içeren tavırlar göstermesi de dikkat çekiyor.

Dizinin yayınlanan 16. bölüm fragmanında ise bu haftaki konuk ünlülerin Melis Birkan ve Ushan Çakır olduğu da görülmekte.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldıkları dizinin yeni bölümünde de heyecanlı anlar yaşanacak.

İşte 16. bölüm fragmanı: