Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde oynayacaktı ama kızı istemeyince vazgeçti!

Menajerimi Ara dizisinde oynayacaktı ama kızı istemeyince vazgeçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazar akşamları ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine her hafta farklı ünlü isimler konuk olarak geliyor. Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı dizi, bir menajerlik firması ve oyuncularla yaşanan olayların ekseninde döndüğü için, gelen konuklar da hep ünlü isimler olmakta.

Sezon başından beri Çağatay Ulusoy, Rıza Kocaoğlu, Tuba Büyüküstün, Hazal Kaya, Pınar Deniz, Burçin Terzioğlu, Melis Birkan, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Murat Dalkılıç gibi pek çok isim diziye konuk oyuncu olarak geldi.

Diziye bir bölüm oyuncu olarak gelen ünlü isimlerin hepsi de kendisini oynuyor. Başka bir karakteri canlandırmamaları da izleyenlerin ilgisini çeken bir nokta.

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan dizi, rakipleri karşısında biraz zorlanınca kanal tarafından Pazar gününe alınmıştı. Bu doğru kararla birlikte yoluna emin adımlarla devam eden dizide her hafta bir oyuncuyla bir macera yaşanıyor.

Menajerimi Ara dizisinde oynayacaktı ama kızı istemeyince vazgeçti! 8

Sırada kimler var izleyip göreceğiz ama usta bir oyuncunun da diziye katılacağı ancak kızının Covid 19 salgını nedeniyle babasını riske atmamak için istemediği, bu nedenle de katılamadığı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, konuyla ilgili olarak tv100’deki yazısında Bizimkiler dizisinde Şevket karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Cihat Tamer’in, Menajerimi Ara dizisinde Necip rolünü oynayacağını ama kızlarının müsaade etmediğini aktardı.

77 yayındaki oyuncu, konuyla ilgili olarak Altuntaş’a şu açıklamayı yaptı: “Menajerimi Ara’da bugün ve yarın setim vardı ama maalesef kızım pandemi nedeniyle sete gitmemi istemedi. Ali Bilgin aramıştı beni… Daha önce kendisiyle 20 Dakika dizisinde de çalışmıştım. Çok da güzel bir roldü ama kızımdan izin çıkmadı. Film teklifleri de vardı ama onları da kabul edemedim.”

Menajerimi Ara dizisinde oynayacaktı ama kızı istemeyince vazgeçti! 9