Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat bıyık bıraktı, takipçileri bu haline şaşırdı!

Mert Fırat bıyık bıraktı, takipçileri bu haline şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, yeni rolü ile hayranlarını şaşırtmaya geliyor.

En son geçtiğimiz sezon final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan karakterine hayat veren Mert Fırat, yeni projesi ile çok konuşulacak.

Dizi projelerinin kendisini ikna edemediği için sinema filmine yöneleceğini geçtiğimiz günlerde açıklayan Mert Fırat, yeni bir rol için bıyık bıraktı.

İmajındaki değişiklik hemen dikkat çeken Mert Fırat, paylaşımına “Bıyık film icabıdır lütfen endişelenmeyiniz” diye özellikle yazdı.

Garipçe Köyü’nde huzurlu bir Pazar kahvaltısında çekilen pozunu yayınlayan Fırat, takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

Bazı takipçileri bu halini beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu. Kimi takipçileri de bıyığın kalıcı olmadığını öğrendikleri için mutlu olduklarına değindi.

Bir takipçisi, “Ülkece derin bir nefes aldık” diye yorum yaptı.

Mert Fırat bıyık bıraktı, takipçileri bu haline şaşırdı! 7

Mert Fırat daha önceden yeni projesinin sinema üzerine olacağını ve Ekim ayında 4-5 haftalık bir çalışma temposunun içine gireceğini söylemişti.

Mert Fırat, “Çok yakında bir film haberi ile karşınıza çıkacağım. Ekim ayında. Şimdiden söylememi istemedikleri için ismini zikredemiyorum ama polisiye bir film olacak. Benim için de bu türde ilk film olacak. Sonra devamında iki film oluyor, devam filmi olan bir proje. Cast da oluşuyor. Ekim ayında başlayacağım 4-5 hafta sürecek projede yer alacağım” ifadelerini kullanmıştı.