Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Fırat evlilik yolunda, Hande Doğandemir’in hali ise düşündürücü!

Mert Fırat evlilik yolunda, Hande Doğandemir’in hali ise düşündürücü!

tarafından ker_def
22 Kasım 1985 Ankara doğumlu olan Hande Doğandemir, Ankara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur.

2009 yılında Kahramanlar isimli dizide Zeynep karakteriyle başladığı ekran kariyerinde, Keskin Bıçak, Leyla ile Mecnun, Sen De Gitme, Böyle Bitmesin, İbret-i Alem, Şubat, Güneşi Beklerken, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Racon, Hayatımın Aşkı dizilerinde rol aldı.

Güneşi Beklerken dizisindeki Zeynep karakteri ile büyük bir çıkış yapan Hande Doğandemir, Bana Masal Anlatma, Her Şey Aşktan ve Kaybedenler Kulübü Yolda sinema filmlerinde de rol aldı.

Uzun süredir ekranlarda gözükmemeyi tercih eden Doğandemir, Mert Fırat ile aşkıyla magazin gündeminde yer alıyordu.

Ancak geçtiğimiz aylarda ilişkilerinin bittiği ortaya çıkan çift ayrıldı. Mert Fırat’ın kısa sürede İdil Fırat ile yakınlaşması ve evlilik hazırlıkları yapması gözleri Doğandemir’in üzerine çevirmişti.

Ağustos ayında evlenme planı yapan Mert Fırat-İdil Fırat çifti hazırlıkları sürdürürken, Hande Doğandemir sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Mert Fırat evlilik yolunda, Hande Doğandemir'in hali ise düşündürücü! 7

Fırat, iki hafta önce 2.5 aydır birlikte olduğu sevgilisini, ailesinin yaşadığı Antakya’ya götürerek tanıştırmıştı. Fırat’ın, başrolünü oynadığı, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin seti başlamadan önce düğün yapmayı planladığı konuşuluyor.

Doğandemir’in sosyal medya hesabından yaptığı carpe diem (anı yaşa) notuyla paylaştığı fotoğraf ise oyuncunun sözlenen eski sevgilisi Mert Fırat’a nispet mi yapıyor dedirtti.