Ana sayfa Güncel Haberler Mert Yazıcıoğlu kendi fiziğini şöyle tarif etti: “Görünce iki kere bakmazsın”

Mert Yazıcıoğlu kendi fiziğini şöyle tarif etti: “Görünce iki kere bakmazsın”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, youtube üzerinden Hürriyet yazarlarından Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. Bir süre tatil yapan ve sonrasında yeniden İstanbul’a dönen Yazıcıoğlu, güzellik ve yakışıklılık gibi kavramların oyunculukta yerinin olmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, “Hollywood’da da çok çirkin adamlar var ama adam işini o kadar iyi yapıyor ki, izliyorsun yani. O çok yanlış bir düşünce gibi geliyor bana. Yakışıklılıkla, güzelilkle oyunculuğun birleştirilmesi bana çok yanlış geliyor” dedi.

Dizilerde erkek ve kadın karakterlerin hepsinin belirli bir vücut kalıbı olduğunu gerçeğini hatırlatan Hakan Gence’ye Mert Yazıcıoğlu’nun yanıtı ise dikkat çekiciydi.

Ünlü oyuncu, “Laf atmak gibi bir niyetim yok. Karakterin gerektirdiği ne varsa o yapılmak gerekli diye düşünüyorum. Benim öyle vücudum olsaydı, Sinan’ı oynayamazdım Aşk 101’de… Çünkü Sinan öyle bir karakter değil. Kimse 2 sene beklemez senin kilo vermeni” diye konuştu.

Bu meslekte yakışıklı olmanın avantajını kullananlar olduğunun altını çizen oyuncu, bunun bir faydasını görmediğini ifade etti. Merz Yazıcıoğlu, “1.90 boyunda, yapılı bir adam olmadığım için, o kategoriye sokmuyorum kendimi. Fena değilim ama çok yakışıklı da değilim. Görünce iki kere bakmazsın. Bakar geçersin” şeklinde konuştu.