Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Yazıcıoğlu’nun rahatsız olduğu bir özelliği var!

Mert Yazıcıoğlu’nun rahatsız olduğu bir özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu ile birlikte rol aldıkları filmin setinde tanışan Mert Yazıcıoğlu, uzun süredir güzel oyuncu ile aşk yaşıyor. İkili en son tatilde aşk pozları ile sosyal medyada gündeme gelmişti.

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye evinden açıklamalar yapan Mert Yazıcıoğlu, aşkın kendisini nasıl etkilediği konusunda açıklamada bulundu. Oyuncu, “Daha düzenli, daha sosyal bir insan oluyorum galiba. Daha açık, daha monotonluk dışı. Normalde yapmayacağım şeyler yapıyorum. Daha iyi bir insan yapıyor, herkesi yaptığı gibi” şeklinde konuştu.

Bu hayatta öğrendiğin şeyin “Bilgi en değerli şeydir” olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, esprili haliyle de gülümsetti. Tüm dünyaya hayvanlara iyi davranmaları mesajını gönderen oyuncu, “En çok canımı sıkan şey bu” dedi. İki tane kedisi olduğunu belirten oyuncu, kendisi hakkında bir özeleştiride de bulundu.

Mert Yazıcıoğlu,”Çok konuşuyorum. En çok sette. Gerçekten çok konuşurum, çok geyik yaparım. Bazen rahatsız ediyor bu beni. Ama dozunu da ayarlamaya çalışıyorum. Çok da insanların üzerine gitmemeye çalışıyorum” diye konuştu.

Affedici birisi olduğunu ve kin tutmadığını anlatan Mert Yazıcıoğlu, bugüne kadar başardığı şeyin ise oyunculuk olduğunu anlattı. Röportajda oyun oynama tutkusunu da anlatan Mert Yazıcıoğlu, başladığı zaman oyun oynamayı bir türlü bırakamadığını da itiraf etti. Oyuncu, “Gidiyorum yani, zamanın farkına varmıyorum” dedi.

En çok Haluk Bilginer ile birlikte rol almak istediğini belirten oyuncu, ilk deneme çekimi yaptığı zamanı unutamadığını, meslek hakkında çok cahil ve bilgisiz olduğunu belirtti.