Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur kendisini tablo gibi görüyor!

Merve Boluğur kendisini tablo gibi görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, koranavirüs salgını nedeniyle tarihi günlerin yaşandığı bu dönemde takipçilerine sosyal medya üzerinden umut verdi. Uzun süredir dizilerde yer almayan oyuncu, hayranları tarafından heyecan ve merakla bekleniyor. Ancak yakında yeni bir dizi gelişmesi bulunmuyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla karantina günlerinden fotoğraflar sergileyen Boluğur, bu sefer de bir binanın otoparkından fotoğrafını yayınladı. Ünlü oyuncu, “Daha iyi günler geliyor. Çok şey yaşadınız. Şimdi parlama zamanı” anlamına gelen İngilizce bir mesajla takipçilerine pozitif bir mesaj verdi. Ünlü oyuncu ayrıca instagram hesabından takipçilerinin sorularını da yanıtladı.

Merve Boluğur kendisini tablo gibi görüyor! 7

Burcu’nun akrep olduğunu belirten oyuncu, en sevdiği yemeğin ise annesinin yaptığı kısır olduğundan bahsetti.

Angelina Jolie’yi çok beğenen Boluğur, “Oyuncu olmasaydın ne olurdun?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bir icatta bulunmak isterdim.”

Ünlü oyuncu “Kendini güzel buluyor musun?” sorusunda ise “Tablo gibiyim” yanıtını verdi. Hayattaki en önemli şeyin sağlık olduğunu ifade eden oyuncu, sesini en beğendiği şarkıcının Mariah Carey olduğunu da söyledi. Boluğur, acı çeken ve hasta olan herkesi iyileştirmeyi de dilediğini belirtti.