Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur’dan ‘Yansın buralar’ der gibi seksi paylaşım!

Merve Boluğur’dan ‘Yansın buralar’ der gibi seksi paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Son yıllarda herhangi bir projede yer almayan, ancak hayranlarının ekranda görmeyi çok arzuladığı oyuncu, takipçileri ile instagram üzerinde buluşuyor.

Zaman zaman seksi pozlar paylaşan oyuncu, Amor Garibovic imzalı elbiseyi çok beğendi ve seksi pozlarını sosyal medyada yayınlayarak hayranlarını mest etti. Oyuncuyu instagram’da 3.8  milyon kişi takip ediyor ve her geçen gün de hayran sayısı artıyor.

Merve Boluğur'dan 'Yansın buralar' der gibi seksi paylaşım! 8

100 bine yakın beğeni gelen paylaşıma yapılan yorumlarda ise takipçileri, “Yansın buralar der gibisin” diye yazdı… Ateş emojisi ile yorumlar bırakan takipçiler, “Tam bir star, ne kadar güzelsin” diye yazdı…

Merve Boluğur'dan 'Yansın buralar' der gibi seksi paylaşım! 9

Merve Boluğur, uzun süredir ekranda yer almıyor ama dijital platformlarda daha fazla bulunmak niyetinde. Youtube kanalı açan oyuncu, yayınladığı videolarla da ilgi görmeye başladı.

Binlerce kez izlenen videolar ile yeni bir iletişim noktası oluşturan Boluğur, dijital dünyanın tüm nimetlerinden yararlanarak, ününe ün katmak istiyor.