Ana sayfa Sosyal Medya Metin Akdülger paniğe kapılıp ormana sığınıyor!

Metin Akdülger paniğe kapılıp ormana sığınıyor!

tarafından ker_def

2013 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Metin Akdülger, Medcezir dizisinde canlandırdığı Orkun karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Analar ve Anneler, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Şahsiyet ve Atiye dizilerinde rol alan Akdülger, başarılı performansı ile gelecek vaat eden isimler arasında.

Metin Akdülger, Atiye dizisinde Ozan karakterine hayat veriyor ve projenin 190 ülkede yayınlanacak olmasının da heyecanı içinde.

Netflix’te 27 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak olan Atiye’nin kendisi için önemini Posta gazetesindeki röportajında anlatan Metin Akdülger, “190 ülkede aynı anda gösterime girecek. Netflix gibi özgür bir alanın üretimi olması başlı başına önemli. Göbeklitepe’nin, dolayısıyla Türkiye’nin dünyaya tanıtımı açısından da değerli bir işin içinde olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Kendisi hakkında da bilgi veren Akdülger, zaman zaman paniğe kapılabildiğini itiraf etti.

Oyuncu, “Benim hayatımı nefes ve doğa kurtarıyor. Zaman zaman paniğe kapılabiliyorum çünkü. Bir kez sorgulamaya başladığınızda her soru başka bir soruyu doğuruyor ve o da bir an insanın enerjisini çekebiliyor. İşte tam o anda derin bir nefes alıp ormana kaçıyorum. Orada arındığımı hissediyorum” diye konuştu.