Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kendinden kaçmaya ihtiyaç duyan güzel; Melisa Şenolsun!

Kendinden kaçmaya ihtiyaç duyan güzel; Melisa Şenolsun!

tarafından ker_def

Atiye dizisinde Cansu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, dizinin 190 ülkede yayınlanacak olmasının heyecanı içinde. Posta gazetesine konuşan oyuncu, Anadolu’yu dünyaya tanıtmanın da kendisini çok heyecanlandırdığını belirtiyor.

“Renkleri, müzikleri, görüntü kalitesi, ve çekimleriyle standart üstü bir iş olduğunu düşünüyorum” diyerek Atiye dizisini öven Şenolsun, Netflix’in rahatlığını da sevdi.

Kendinden kaçmaya ihtiyaç duyan güzel; Melisa Şenolsun! 9

Oyunculuk noktasında en çok sevdiği şeyi anlatan oyuncu, bazen kendisinden kaçmaya ihtiyaç duyduğunu da itiraf etti: “Benim en sevdiğim şey günlük hayatınızda tüm o problemleri, sizi yoran, boğan şeyleri sahnedeyken veya sete gidip bir şey çekerken bırakmak zorunda kalmak. Sonra aralarda, karavana gittiğinde yine aklına gelebilir ama tekrar kayıt denildiğinde kendinden kaçabiliyorsun. Çünkü bazen kendimden kaçmaya çok ihtiyaç duyuyorum.”

Kendinden kaçmaya ihtiyaç duyan güzel; Melisa Şenolsun! 10

Hep konservatuar okumak istediğine değinen Şenolsun, ailesinin ise buna razı olmadığını vurguladı. Ailesinin dershaneye gittiğini sandığı zamanlarda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na gittiğini belirten oyuncu, bir zaman sonra onları da razı etmiş.

Kendinden kaçmaya ihtiyaç duyan güzel; Melisa Şenolsun! 11

Şenolsun, hayatının o dönemi hakkında şu bilgileri verdi: “Hatta üniversiteye hazırlanırken oradan ayrılmamı istediler. Ama ben devam edip tiyatro gösterimine 10 gün kala babama “ Ha bu arada 10 gün sonra oyunumuz var” demiştim. Sonrasında gizli gizli yetenek sınavına hazırlandım. Ama bir yerden sonra benim ne kadar kararlı olduğumu gördüklerinde el sıkıştık onlarla ve sınavlara babam götürmeye başladı beni. Bence en keskin kararım buydu.”