Ana sayfa Sosyal Medya Mevcut ekonomik durum Şevval Sam’ı da zorluyor!

Mevcut ekonomik durum Şevval Sam’ı da zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, yılbaşını Sapanca’da geçireceğini söyledi. Fox TV ekranında da yer alacağını anlatan Şevval Sam, hem televizyon dizisinde yer alıyor hem de sahneye çıkarak şarkı söylüyor.

Her iki noktada da yoğun bir tempo içinde olan oyuncu, “Enerjim yüksek. Hala 25 yaşındaki gibi neşem, enerjim, hevesim, merakım var. Bu yaşımda o açıdan çok mutluyum” diye konuştu.

Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılara üzüldüğünü ve dünyaya sadece kendi penceresinden bakmadığını ifade eden oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Bir şekilde bir yerden tutunmaya çalışıyoruz. Bizim için de kolay bir dönem değil. Biz de bu mutsuzluğun, sıkıntıların içerisinde müziğin iyileştirici gücünü kullanıyoruz. Oyunculukla izleyicilerin kafa dağıtmalarını sağlıyoruz. Bizim yaptığımız destek programı gibi bir şey. İnsanlar dünya dertlerinden bazen uzaklaşıyorlar: Buna çok ihtiyacı var bu toplumun.”

Bazı kıyafetlerini tekrar giydiğini anlatan oyuncu, çok fazla alışveriş yapmadığını, ihtiyaçları kadar satın alma yaptığını, gereksiz ve abartılı harcamalar yapmadığını dile getirdi.

İkinci el kıyafetler de giyebildiğini belirten Şevval Sam, tutumlu olmaya çaba harcıyor.