Ana sayfa Dizi Fragmanları Mihika Ashok’un Tuzağına Düşüyor! – Sev Yeter 74. Bölüm Özeti İzle

Mihika Ashok’un Tuzağına Düşüyor! – Sev Yeter 74. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Ashok ile Shagun’un evliliği yaklaşıyor! Bayan Bhalla, Shagun’a kına töreni yapacaktır. Bhalla mutfağa giderek kınanın içine bolca acı biber koyar. Shagun kınayı sürünce yanmaya başlar. Bhalla baharatçı kalitesiz kına göndermiş derken İshita hemen buz getirmek için mutfağa gider. Saf İshita hala iyilik peşinde. Sev Yeter dizisi 27 Eylül Perşembe 74. bölümde neler olacak?

Sev Yeter 74. bölümünün özetini videodan izleyebilirsiniz…

Sev Yeter dizisinin yeni bölümünü 27 Eylül Perşembe günü saat 21.15’te Kanal 7’de izleyebilirsiniz.

Sev Yeter 74. yeni bölümünde Mihika Ashok’un Shagun’u kullandığını herkese ispat etmek ister. Fakat oynadığı oyun Mihika’yı çok zor duruma düşürür. Mihika Mihir’e masum olduğunu kanıtlayabilecek mi?

Ashok ve Shagun’un düğün günü gelir. Mihika ise görümcesinin Ashok’la evlenmesini istemez. Ashok’un Shagun’u sevmediğini ispatlamak isteyen Mihika kendisini riske atarak bir plan yapar. Ashok’un kendisini sürekli rahatsız ettiğini herkese anlatmak isteyen Mihika Ashok’u otele çağırıp her şeyi itiraf etmesini sağlar. Fakat kurduğu tuzak işe yaramaz ve çok zor duruma düşer. Shagun Ashok’tan hesap sorar. Ashok ise kendisini aklamayı başarır. Öte yandan Mihir gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşar. Mihir ve İshita Mihika’nın masum olduğuna inanacak mı?