Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay, Medcezir yıllarına döndü ama akılda hala zamansız ayrılığı vardı

Mine Tugay, Medcezir yıllarına döndü ama akılda hala zamansız ayrılığı vardı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu aralar Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterine hayat vermekte olan Mine Tugay, bir dönem Medcezir dizisinde ter dökmüştü. Dizide Ender Serez karakterine hayat veren Mine Tugay, iz bırakan bir işe imzasını atmıştı.

Oyuncu, perşembe günleri yapılan tbt akımına Medcezir hatırası ile katıldı. Barış Falay ve Taner Ölmez’in de yer aldığı fotoğrafı paylaşan Mine Tugay, hayranlarına da güzel bir nostalji yaşatmış oldu.

1 saat içinde paylaşıma gelen beğeni sayısı 60 binin üzerinde oldu. Hayranları ise “Çok özledik, keşke tekrar başlasa” diye yorumda bulundu. Medcezir’den sonra başka bir dizi izlemediğini belirten izleyiciler de vardı.

Bazı takipçiler ise Yaman karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un bu fotoğrafta olmamasına yakındı.

Mine Tugay’ın bazı hayranları ise diziden ayrılış hikayesine vurgu yaptı ve “Keşke Ender Serez’in sonu böyle olmasaydı” diye yazdı. Mine Tugay’ın canlandırdığı karakter sezon finalinde ağır bir trafik kazası geçirmiş ve daha sonra kadrodan çıkarılmıştı.

O dönemde Tugay’ın, yönetmen Ali Bilgin’in sevgilisi Defne Kayalar’ın rolü arttığı için gerginlik yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı.

İşte o paylaşım:

#medcezir #tbt @bfalay @taner_olmez

Mine Tugay, Medcezir yıllarına döndü ama akılda hala zamansız ayrılığı vardı 7