Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinin yayın tarihi belli oldu, izleyiciyi bir endişe aldı!

Gecenin Ucunda dizisinin yayın tarihi belli oldu, izleyiciyi bir endişe aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay- Çekimleri başlayan Gecenin Ucunda dizisinden gelen tanıtımlar, özellikle Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu yeniden aynı dizide görmek isteyen hayranlarını bir hayli heyecanlandırmıştı. 8 Yıl önce Fatih Harbiye isimli dizide partner olan ve sonrasında evlenen çiftin, yıllar sonra yeniden  bir dizide başrolde yer almaları büyük sürpriz oldu.

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi merakla bekleniyor. Star TV’de yayınlanacak olan dizi, hikayesi ve oyuncularıyla dikkatleri çeken bir yapım oldu. Neslihan Atagül, dizide Macide karakterine hayat veriyor.

Dizinin hikayesinin alıntılandığı romanın yazarı Peride Celal, “Yazdığım en güzel aşk romanı” sözleriyle niteliyor Gecenin Ucunda’yı. Büyük bir aşk hikayesinin işleneceği dizide, aşka sırtını çeviren ve çocuğuyla birlikte yeni bir hayatta insanca yaşamak isteyen Macide’nin etkileyici öyküsü anlatılmakta.

Dizinin Star TV’de tanıtımları dönmeye başladıktan sonra yayın günü de merak konusu olmuştu. Sonunda dizinin yayınlanacağı gün belli oldu! İlk bölümü 5 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin gün seçimi, izleyicilerden de bazı eleştiriler alıyor. Çarşamba akşamları ekranın reyting rekortmeni Kuruluş Osman dizisi yayınlanmakta.

Gecenin Ucunda dizisinin yayın tarihi belli oldu, izleyiciyi bir endişe aldı! 8

Atv’nin 4. sezonuyla görkemli bir şekilde dönmeye hazırlanan dizisi Kuruluş Osman da yeni sezon ilk bölümüyle 5 Ekim Çarşamba akşamı ekranda olacak. Uzun süredir diziyi heyecanla bekleyen kimi izleyicilerin, Gecenin Ucunda dizisini izlemek için fırsatı da kalmayacak! Bu nedenle dizinin bir kaç hafta önce başlatılıp izleyicinin Gecenin Ucunda’ya tanıtılması ve önden başlamanın avantajının kullanılamamış olması da bir başka eleştiri alan konu.

Ayrıca bu iki dizinin karşısına yeni başlayan Fox TV’nin Bir Peri Masalı ve Kanal D’nin O Kız dizileri de geldi. Gecenin Ucunda dizisi, star isimleri ve güçlü hikayesi ile ekrana gelmek için gün sayıyor. İlerleyen süreçte Çarşamba akşamları Gecenin Ucunda ve diğer dizilerin reytinglerdeki konumlanmasını hep birlikte izleyeceğiz.

Gecenin Ucunda dizisinin yayın tarihi belli oldu, izleyiciyi bir endişe aldı! 9

İş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide, kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girecektir… Dizinin kadrosunda Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yanı sıra Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek de yer alıyor.

TMC Film ve Âlim Yapım tarafından hazırlanan, yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı ve Başar Başaran ile Emre Özdür’ün senaryosunu yazdığı dizi, gelecek hafta 5 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

İşte 1. bölüm fragmanı: