Ana sayfa Dizi Haberleri Miran, korkunç bir tuzakla karşı karşıya! Hercai 9. bölümde çarpıcı gelişme!

Miran, korkunç bir tuzakla karşı karşıya! Hercai 9. bölümde çarpıcı gelişme!

tarafından ker_def

atv ekranlarında dün akşam 9. bölümü yayınlanan Hercai dizisi, yine heyecanlı anlara sahne oldu.

Dizi, yeni bölümüyle de reytingde Total’in zirvesine yerleşirken, Miran, Azize tarafından çok büyük bir tuzağa düştü! Azize’nin asıl amacı, Şadoğlu ailesini yine onlardan biriyle mahvetmek!

9. bölümde neler yaşandı?

Hazan Şadoğlu’nun oğlu olan Miran’ın, annesi hakkında çok yanlış bilgilerle dolu olduğu ve Azize Şadoğlu’nun intikamını yine bir Şadoğlu ile almaya çalıştığı anlaşıldı.

Nasuh’un Yaren’in yaptıklarını öğrenmesiyle birlikte ailesine karşı tüm güvenini kaybetmesi de bir başka gelişme oldu.

Miran, karşısındaki tüm engellere rağmen Reyyan’dan ayrılmak istemezken, Azat ile evlenmemesi için de her yolu denemeye hazır!

Reyyan ise iki ateş arasında kalmış durumda ama Azat ile evlenmekten vazgeçti. Azize intikam peşinde koşarken, Miran’ın aslında Hazar’ın gerçek olduğu olduğu anlaşılıyor.

Miran, korkunç bir tuzakla karşı karşıya! Hercai 9. bölümde çarpıcı gelişme! 7

İntikamını almak isteyen Azize, bunu Miran üzerinden yapmaya çalışıyor. Planları işleyecek mi büyük merak konusuyken, Miran, Reyyan’dan vazgeçmiyor ve onu almak için gittiğinde “Karımı almaya geldim” sözleriyle herkesi şaşırtıyor.

Azize ise Miran’ın babasının Hazar olduğunu öğrenmesiyle birlikte gerçeklerin açığa çıkmasından korkmakta. Miran, annesinin nasıl öldüğünü bilmiyor ve Azize bunu öğrenmesinden korkuyor!

Miran’ın tüm Şadoğlu ailesini mahvetmesi için elinden geleni yapan Azize, ancak o zaman annesinin nasıl öldüğünü öğreneceğini söylüyor ve Miran’ı bambaşka düşüncelerle doldurmaya devam ediyor.

Miran ise Reyyan’dan vazgeçmiyor. Onun tüm karşı çıkmalarına rağmen yanından ayrılmıyor. Tartıştıkları sırada Reyyan’ı akrep sokuyor. Miran, onu hastaneye götürmek istiyor ama ilaç olduğunu söyleyip vazgeçmesini sağlıyorlar. Ateşler içinde yatan Reyyan’a bakıp aşkını ilan eden Miran, sevdiği kadının yanından ayrılmıyor.