Ana sayfa Dizi Haberleri Miran’a bak sen! Ekranın üç jönü Engin Akyürek, Akın Akınözü ve Deniz Can Aktaş’a bakınca ne görüyorsunuz?

Miran’a bak sen! Ekranın üç jönü Engin Akyürek, Akın Akınözü ve Deniz Can Aktaş’a bakınca ne görüyorsunuz?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- Her yeni dizide yeni imajlarıyla ekranlara gelen oyuncular, kimi zaman benzer tarzlarıyla dikkat çekiyorlar.Ancak son dönemde erkek oyuncular arasında yayılan bir moda, büyük dikkat çekmekte!

Özellikle atv’de yayınlanan Hercai dizisiyle bir anda dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Akın Akınözü, tarzıyla diğer jönleri fena halde etkilemiş gibi görünüyor!

Akın Akınözü, ekrana Miran karakteriyle geldiğindeki hali, izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile gündeme oturmaya başaran Akın Akınözü’nün oynadığı Miran’ın tarzı da bir anda dikkatleri çeken bir imaj oldu.

Akınözü, yeni imajıyla büyük beğeni toplarken, alnına dökülen saçları ile sakal ve bıyıklarını uzattığı hali, ekranda yeni bir akıma sebep olmuş görünüyor!

Geçtiğimiz sezon sonunda başlayan ve 12. bölümüyle sezon finali yapan Hercai dizisindeki Miran, görünen o ki yeni dizilerin erkek karakterleri arasında yeni bir moda başlatmış!

Miran'a bak sen! Ekranın üç jönü Engin Akyürek, Akın Akınözü ve Deniz Can Aktaş'a bakınca ne görüyorsunuz? 9

Yeni sezon dizileri yavaş yavaş ekrana gelmeye başlarken, Akınözü’nün imajının pek çok dizi karakterini de etkilediği gözlerden kaçmıyor!

Erkek oyuncuların yeni dizilerdeki imajlarına bakınca “Miran karakterinin aynısı!” dedirten bir imajla ekrana gelmeye hazırlandıkları görülüyor.

Show TV’de ilk bölümüyle ekrana gelen Aşk Ağlatır dizisinde Yusuf karakterini oynayan Deniz Can Aktaş’a bakalım mesela…
Miran'a bak sen! Ekranın üç jönü Engin Akyürek, Akın Akınözü ve Deniz Can Aktaş'a bakınca ne görüyorsunuz? 10

Genç oyuncu, geçtiğimiz sezon Avlu dizisinde Alp karakterinde gösterdiği başarılı performans sonrasında Aşk Ağlatır ile karşımıza çıktı.

Psikopat bir karakterde gösterdiği başarıdan sonra bu kez bambaşka bir şekilde ekrana dönen Deniz Can Aktaş’ın imajı da dikkat çekti.

Onun da saçı ve sakalı tıpkı Akın Akınözü’nün oynadığı Miran karakterine benziyordu!

Denizcan Aktaş’ın saçlarının kahkülleri alnına dökülürken, bıyık ve sakallarının da Akınözü ile aynı olduğu görülmekte.

Bir başka benzer imaj da Engin Akyürek için geçerli! Uzun bir aradan sonra ekranlara Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı ile dönmeye hazırlanan Engin Akyürek’in saç, sakal ve bıyıkları da tıpkı Akınözü’nü gibi kesilmiş! Akyürek, Sefirin Kızı dizisinde yörenin sözü geçen, varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu canlandıracak.

Yeni sezonda pek çok kişiyi etkileyecek ve ekrana kilitleyecek dizilerin jönlerinin birbirlerine benzer imajları şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.

Miran'a bak sen! Ekranın üç jönü Engin Akyürek, Akın Akınözü ve Deniz Can Aktaş'a bakınca ne görüyorsunuz? 11

Sosyal medyada da dizi takipçileri tarafından bu 3 isim ön plana çıkarılmakta.

İşte aşağıda Engin Öztürk’ün yeni dizideki imajı görülüyor. Benzer imaja sahip başka karakterleri de önümüzdeki günlerde görme ihtimali yüksek.

Tüm bu gelişmelere bakarak Hercai dizisinde Akın Akınözü’nün oynadığı Miran’ın imajının, pek çok dizi karakterini etkilediğini söylemek mümkün.

Giyim tarzları farklı olsa da saç, sakal ve bıyıkları birbirlerinin neredeyse aynısı.