Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’ten, Belçim Bilgin’e kutlama! Masumlar Apartmanı’nın Gülben’ini hiç böyle görmediniz! Cansu Dere’den eski dizisine gönderme!

Beren Saat’ten, Belçim Bilgin’e kutlama! Masumlar Apartmanı’nın Gülben’ini hiç böyle görmediniz! Cansu Dere’den eski dizisine gönderme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar, takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor. Dizi veya sinema filmlerinde izledikleri oyuncularla birebir iletişim kurma imkanı bulan hayranları, instagram’da ünlü isimlere yoğun bir ilgi gösteriyor. Bu isimler arasında son dönemde Masumlar Apartmanı ile dikkatleri çeken Merve Dizdar ile birlikte Beren Saat ve Cansu Dere de var.

İlk olarak Cansu Dere’nin son yaptığı paylaşıma bir bakalım. Oyuncu, şu sıralar Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi ile ekranlarda. Cansu Dere, Asya karakterini oynadığı dizide başrolü Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile paylaşıyor.

Cansu Dere’nin rol aldığı diziler arasında en çok konuşulduğu dizi Ezel olmuştu. Sonrasında ise Anne dizisi, oyuncunun kariyerinde önemli bir yere sahip projelerdendi.

Anne dizisinde Vahide Perçin ve küçük oyuncu Beren Gökyıldız ile oynamıştı. Dere, dizinin yapımcısı Med Yapım’ın instagram sayfasından yaptığı paylaşımı repost ederek o günlere ve o diziye bir gönderme yaptı…

Beren Saat'ten, Belçim Bilgin'e kutlama! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'ini hiç böyle görmediniz! Cansu Dere'den eski dizisine gönderme! 11

31 Ocak 1983 doğumlu olan Belçim Bilgin’in doğum gününü ilk kutlayanlar arasında Beren Saat yer alıyor. İki oyuncu, 15 yıla yaklaşan dostluk bağlarıyla dikkat çekiyorlar.

Geçtiğimiz günlerde dijital bir dergi için objektif karşısına geçerek siyah beyaz kıyafetlerle ilginç pozlar vermiş ve birbirlerine sordukları soruları yanıtlamışlardı.

Beren Saat, yakın arkadaşı Belçim Bilgin’in doğum gününü kutlayan bir paylaşım yaptı. Fotoğrafta bir başka yakın arkadaşı Ayfer Dönmez de yer alıyor… Oyuncu, fotoğrafa şans getirmesi için tek boynuzlu at (unicorn) eklemeyi de ihmal etmedi.

Beren Saat'ten, Belçim Bilgin'e kutlama! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'ini hiç böyle görmediniz! Cansu Dere'den eski dizisine gönderme! 12

Merve Dizdar, daha önce başka projelerde yer alsa da hiç birinde Masumlar Apartmanı’nda olduğu kadar konuşulmamıştı. Bir önceki dizisi Mucize Doktor’da bir kaç bölüm oynamış, pandemi arasının ardından yeni sezonda karakteri gönderilmişti!

Bu beklenmedik ayrılığın ardından TRT1’de Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i olarak izleyici karşısına çıktı ve kariyerinde adeta bir dönem noktası yaşıyor!

Büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, ekranda adeta performansı ile döktürüyor! Tiyatro kökenli olan ve pek çok tiyatro oyununda rol alan Merve Dizdar’ın oyunculuğu, Gülben karakteri ile daha çok ön plana çıktı ve sürekli gündemde.

Hal böyle olunca oyuncu da dergilere röportajlar vermeye başladı. İşte onlardan birisi Elele Dergisi için verdiği pozları takipçileriyle paylaştı oyuncu. Şubat sayısında Merve Dizdar’ın röportajını okumak isteyenler için de “Çıktı, iyi okumalar” notunu düşmüş oyuncu…

Aşağıdaki paylaşımında beyaz elbisesiyle çok farklı görünüyor oyuncu…

Beren Saat'ten, Belçim Bilgin'e kutlama! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'ini hiç böyle görmediniz! Cansu Dere'den eski dizisine gönderme! 13

Beren Saat'ten, Belçim Bilgin'e kutlama! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'ini hiç böyle görmediniz! Cansu Dere'den eski dizisine gönderme! 14

Beren Saat'ten, Belçim Bilgin'e kutlama! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'ini hiç böyle görmediniz! Cansu Dere'den eski dizisine gönderme! 15