Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’in kahvesine sürpriz not! Sevda Erginci kaymış gibi yaptı! Nurgül Yeşilçay’ın mottosu net!

Miray Daner’in kahvesine sürpriz not! Sevda Erginci kaymış gibi yaptı! Nurgül Yeşilçay’ın mottosu net!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.comc/ Detay – Miray Daner, Sevda Erginci ve Nurgül Yeşilçay’ın son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Miray Daner var. Oyuncu, 2019 Mart ayında 15 bölüm yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinden beri ekranda yok. Ancak dijital projelerde rol almakta.

Netflix için çekilen Hakan Muhafız’ın ardından, BluTV için çekilen Saygı dizisinde oynadı Miray Daner. Şimdilerde ise yine Netflix için çekilen ve başrolünde Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un rol aldıkları Kuş Uçuşu dizisinin kadrosunda.

Ay Yapım imzalı dizide, bir televizyon kanalında çalışanlar arasındaki kuşak çatışması anlatılıken, Miray Daner de işe yeni başlayan ve kendisini ispat etmeye çalışan bir kişiyi oynuyor.

Miray Daner, instagram’dan aşağıdaki paylaşımı yaptı son olarak. Genç oyuncu, bir kahve dükkanından aldığı kahvesinin üzerine yazılan sürpriz notu paylaştı.

Kahveyi veren kişi, ünlü oyuncuya güzel bir selamlama yapmış…

Miray Daner'in kahvesine sürpriz not! Sevda Erginci kaymış gibi yaptı! Nurgül Yeşilçay'ın mottosu net! 10

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile ekranlara gelen Sevda Erginci, dizideki halinin aksine eğlenceli paylaşımı ile dikkat çekiyor.

Sevda Erginci’nin dönem kıyafetleri içindeki halinden eser yok! Çocuklar gibi şen olduğu görülen oyuncu, bir kaykay üstüne binerek poz vermiş.

Miray Daner'in kahvesine sürpriz not! Sevda Erginci kaymış gibi yaptı! Nurgül Yeşilçay'ın mottosu net! 11

Sürmekten çok üzerinde düz durabilmeye çalıştığı görülüyor. O keyifli anlarının pozunu instagram sayfasından paylaşırken, fotoğrafına ilk beğenilerden birisi de Yasak Elma dizisinde ablasının oynayan Eda Ece’den geldi…

Miray Daner'in kahvesine sürpriz not! Sevda Erginci kaymış gibi yaptı! Nurgül Yeşilçay'ın mottosu net! 12

Kefaret isimli diziyle ekranlara gelen Nurgül Yeşilçay ise eğlenceli kişiliğini instagram’da gösteriyor. Oyuncu, enerjik ve esprili tavırlarıyla da hayranları tarafından merakla takip ediliyor.

Güneşli bir İstanbul gününün tadını çıkaran oyuncu, esprili mottosunu da fotoğrafa iliştirdi. Yeşilçay, “Güneş varsa, umut var kardişim” notunu düştü aşağıdaki pozuna…

Miray Daner'in kahvesine sürpriz not! Sevda Erginci kaymış gibi yaptı! Nurgül Yeşilçay'ın mottosu net! 13