Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi korona dehşetini 2 ay önce haber verdi!

Mucize Doktor dizisi korona dehşetini 2 ay önce haber verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 30 Ocak tarihinde yayınlanan 20. bölümünde virüs konusu detaylı şekilde işlenmişti.Hatta Onur Tuna’nın canlandırdığı Ferman karakteri de yoğun bakıma kaldırılmıştı.Berhayat Hastanesi’nde karantina uygulamasına geçilmişti.

Bu sahneleri izlerken Türkiye’de henüz koronavirüs salgını görülmemişti. Mart ayının 2. haftasına kadar da koronavirüs vakası görülmedi. Mucize Doktor dizisinin 20. bölümünde anlatılan virüs ile ilgili bölüm aslında gelmekte olan felaketi anlatıyordu.

Televizyon başında birçok izleyici bu sahnelerde etkilendi ama 2-3 ay sonra aynı sahneleri kendi hayatlarında yaşayacaklarını hiç düşünmedi.

Posta gazetesine konuşan oyuncu Hazal Türesan, virüs sahnelerinin bir tesadüf olduğunu açıkladı. Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterini canlandıran oyuncu, dizinin eksikleri naif bir şekilde işaret ettiğini anlattı.

Mucize Doktor dizisi korona dehşetini 2 ay önce haber verdi! 7

Hazal Türesan, “Bu dizinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Salgını işlediğimiz bölüm tuhaf bir rastlantıydı. Dizideki salgın birden ortaya çıkmıştı ama Covid-19 ülkemize bağıra bağıra geldi. Beliz, şok olmuştu ve mantığı devre dışı bırakıp dürtüsel olarak sevgilisinin yanında olmak istedi. Bu o kadar insani ki… Benim işim empati üstünedir. Hiç içinde bulunmadığım bir durumda Beliz olarak var olmaya çalıştım ve o kadar üzüldüm ki, anlatamam.”