Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin Beliz’i Hazal Türesan’ın başına gelen garip olay!

Mucize Doktor dizisinin Beliz’i Hazal Türesan’ın başına gelen garip olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde başrol oyuncularından birisi de Hazal Türesan… Oyuncu, Beliz karakterini canlandırıyor. Dizinin çekildiği hastanenin ismi Berhayat olarak kurgulanmıştı. Berhayat Hastanesi’nin sahibi de Beliz.

Hazal Türesan, sette bir gün hastanenin kafesinde oturduğu zaman yanına gelen vatandaş ile ilginç bir diyalog yaşadıklarını anlattı.Posta gazetesine konuşan Hazal Türesan, izleyicilerin gerçek ile kurgu arasındaki farkı karıştırdıklarını söyledi.

Hazal Türesan başına gelen garip olayı şöyle anlattı: “Eşim başka hastanede, bebeğimiz de burada yoğun bakımda. Ben onu görüntülü arasam, ona bebeğimizin emin ellerde olduğunu söyler misiniz?” dedi. Ben ilk şoku atlatınca “Ben oyuncuyum, dizi de bir kurgu. Böyle bir açıklama yapamam” dedim. Israr kıyamet “Olsun yine de yapalım Beliz Hanım. Eşim çok mutlu olur” demeye devam etti. Onu Hazal olduğuma çok zor ikna etmiştim.”

Dizi oyuncularının en önemli sorunlarından birisi de sokaktaki vatandaşın televizyonda gördüğü karakteri gerçek sanması. Birçok oyuncu başına bu tür garip olaylar geldiğini anlatıyor.

Mucize Doktor dizisinin Beliz'i Hazal Türesan'ın başına gelen garip olay! 7