Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde büyük bir bedel ödenecek!

Mucize Doktor dizisinde büyük bir bedel ödenecek!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisi 2. sezonuna başlıyor… 17 Eylül Perşembe akşamı dizinin yeni bölümünü saat 20..00’de Fox TV’de izleyebilirsiniz. 28 bölüm süren ve pandemi nedeniyle de Mart ayında ara vermek durumunda kalan Mucize Doktor ekibi, geçtiğimiz ay toplandı ve çekimler yeniden başladı.

Mucize Doktor dizisinin 2. sezonu için büyük bir hazırlık yapıldı. 29.yeni bölüm ile ikinci sezona bomba gibi bir başlangıç yapılacağı da fragmanlara yansıdı. Dizinin hayranları hikayenin aksiyon dolu bir döneme giriş yaptığını da fragmanlardan yansıyan görüntülerle anlamış oldu. Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 29. yeni bölümünde önemli kararlar ve bu kararların sonucu olarak büyük bedeller yaşanacak.

Mucize Doktor dizisinin ikinci sezon başlangıcı izleyicileri bir hayli etkileyecek. İşte dizinin 29. bölümünde yaşanacakların detayı: Berhayat Hastanesi’nde sıradan bir gündür; Ali, Nazlı’yla ilişkilerini bir ileriki aşamaya taşımaya kararlıdır ama bunu nasıl yapacağını tam bulamaz. Beliz artık iyiden iyiye hamile Kıvılcım’la kavga eder ve Tanju, Damla yerine gelen yeni cerrahi asistanı Doruk ilk iş gününe geç kaldığı için küplere biner…

Mucize Doktor dizisinde büyük bir bedel ödenecek! 7

Ve ansızın bir görünmez kaza bütün hastaneyi kaosa boğar. Önce acil servis sonra bütün hastane yaralılarla dolup taşmaya başlar. Henüz kimse fark etmese de hastane ahalisinden önemli biri de yaralıların içindedir.

Polis ve itfaiye olayı kontrol altına almaya uğraşır. Hastane kaynakları son damlasına kadar kullanılır. Ve bütün bu kaosun tam ortasında, en kritik anda, Ali doktorluğa ilk başlarken verdiği sözü hatırlar. Ali sözünü tutar.

Ama bu sözün bedeli birçok kişi için çok ama çok ağır olacaktır.