Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde dram arttı ama hiçbir şey düşündüğünüz gibi değil!

Mucize Doktor dizisinde dram arttı ama hiçbir şey düşündüğünüz gibi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisinde son haftalarda bir gerilim hakim. Dramın dozunun daha da arttığı sahneler izleyen dizinin hayranları, mutlu anların azlığından şikayet etmeye başladı.

Her yeni bölümde yeni vakaların yanı sıra karakterler arasında yaşanan gerilimler, çekişmeler ve burukluklar üst üste geldi. Son haftalarda Ali Vefa karakterine yönelik psikolojik bir baskının da yer aldığı dizinin çalışma ortamı ise hikayeden çok daha farklı.

Mucize Doktor dizisinin kamera arkası görüntülerini izleyenler, ekibin ne kadar neşeli bir ortamda çalıştıklarını da fark ediyor. En ağır dram sahneleri öncesinde gülen, sahne sırasında ciddileşen ama sonrasında da yine ekibin neşesine kapılan oyuncular dizinin hikayesinden bağımsız olarak sette çok eğleniyorlar.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Reha Özcan ve Hazal Türesan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide Hayal Köseoğlu da enerjisi ile sette dikkat çeken oyuncular arasında bulunuyor.

Haftalar önce yayınlanan Mucize Doktor dizisinin 37. bölümünden kamera arkası görüntüleri de ortaya çıktı. Dizinin ekibinin pandemi şartlarına rağmen ne kadar özverili çalıştıkları, birçok kişinin dar alanlarda yan yana olduğu ve herkesin kendisini özel hayatlarında da korumak zorunda oldukları bu görüntülere yansımış durumda.

İşte Mucize Doktor dizisinin kamera arkasına yansıyan eğlenceli görüntüler: