Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisindeki tezatlık toplumsal soruna ayna tutuyor!

Mucize Doktor dizisindeki tezatlık toplumsal soruna ayna tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatrosuz yaşayamayacağını belirten Özge Özder, Posta gazetesindeki röportajında dizi yapmadığı zaman da kamera karşısında olmayı çok özlediğini dile getirdi. Mucize Doktor dizisindeki Kıvılcım rolünün yanı sıra 2 farklı tiyatro oyununda rol alan Özder, “Tiyatrosuz yaşayamam. Tiyatro nefes almamı sağlıyor. Bana şifa ve yaşama gücü veriyor” açıklamasıyla dikkat çekti.

Oyuncu Mucize Doktor dizisine halktan gelen tepkiler konusunda da detaylar verdi.Set ziyaretlerinden bahseden oyuncu, “Şehir dışından hatta yurt dışından sırf bizim seti ziyaret etmek için gelenler var. Hepsi Ali Vefa aşığı. Dizinin başrolü olan otizmli Ali Vefa’ya hayran oluyorlar ama gerçek hayatta, esas hayat hikayemizdeki otizmli insanlara kötü davranıyorlar” diyerek de bir tezatlığı ortaya koydu.

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa her ne kadar baş tacı ise de gerçek hayatta bu böyle değil. Özge Özder, bu durumun acı tablosuna şu sözleriyle isyan etti: “Otizmlilere berbat davrananlar gerçek hayat hikayemizin kötü karakterleri. Bu duyarsızlığı kabul etmiyorum. Dizimizi gözyaşlarıyla izleyenleri gerçek hayatta duyarlılığa davet ediyorum.”

Kıvılcım, dizide Beliz ile hastanenin yönetimi konusunda büyük bir savaş halinde. Karakter birçok olumsuzluk ve kötülükle de anıldı. Özge Özder, canlandırdığı karaktere yönelik tepkiler de alıyor.

Oyuncu, “İzlediğinden etkilenip de kötü mesaj atan insanlarımız var. ‘Öl inşallah’ gibi mesajlar alıyorum. Fakat toplum artık daha bilinçli. Bizi gerçek hayatta da gözlemliyorlar, sosyal medya hesaplarımız çok işe yarıyor o anlamda” dedi.