Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisine tepki, Özge Özder ve Merve Dizdar’a destek!

Mucize Doktor dizisine tepki, Özge Özder ve Merve Dizdar’a destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor’da Özge Özder ve Merve Dizdar’a yapılan haksızlık gündem oldu! Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Mucize Doktor, o kadar özel bir proje ki, bu yapımda rol alan her oyuncuya geri dönüşleri çok yüksek oluyor. Mucize Doktor, 28 bölüm yayınlandığı ilk sezonunu koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında tamamlamak durumunda kaldı.

Dizinin 2. sezonunun çekimlerinin ise Temmuz ortası gibi başlaması planlanıyor. Ancak diziden gelen haberler herkesi şaşkınlığa uğrattı. Pınar Bulut, dizinin 2. sezonuyla ilgili genel sunumu yapımcıya yaptı. İlk sezondan kalan 13 hikaye duruyor ve bunlar yeni sezonda izleyicilerle buluşacak. Ancak bazı değişiklikler de yapıldı. Hem senaryo bazında hem de karakter noktasında. Bu değişikliklerden en önemlisi ise iki oyuncunun yapımdan gönderilmesi kararı oldu.

Mucize Doktor dizisine tepki, Özge Özder ve Merve Dizdar'a destek! 11

Dizinin ilk bölümünden bu yana bulunan Kıvılcım karakteri ile Özge Özder ve Damla karakteri ile yeni katılan Merve Dizdar, 2. sezonda olmayacaklar. Bu ani değişikliğin sebebi merak ediliyor. Özellikl de Merve Dizdar’ın daha yeni katıldığı bir yapımda uzun süreli bir rolde yer alacağı bilinirken, neden diziden çıkartıldığı sorgulanıyor.

Bir diğer detay ise Özge Özder’in Kıvılcım gibi sevilmeyen bir karakteri bile öne çıkartan ve konuşulmasını sağlayan performansından sonra neden diziden gönderildiği de merak konusu…

İşte bu durum da iki oyuncu adına büyük bir şok oldu. Tabii ki izleyiciler ve oyuncuların hayranları için de şaşırtıcı bir gelişmeydi. Özge Özder, kendisinin kararı olmadığını, ‘ayrıldı’ şeklindeki başlıkların doğru olmadığını belirten bir tweet paylaştı.

Mucize Doktor dizisine tepki, Özge Özder ve Merve Dizdar'a destek! 12

Oyuncu aslında diziden kendisinin isteği olmadan çıkartıldığını nazik bir şekilde anlatmıştı.

Özge Özder ve Merve Dizdar hayranları ise twitter üzerinde etiket açarak iki oyuncunun dizide kalması için bir kampanya başlattı.

Binlerce de mesaj bu kampanya sırasında paylaşıldı. Özge Özder bu kampanyayı instagram hesabından yayınlayarak hayranlarına teşekkür etti.

Mucize Doktor dizisine tepki, Özge Özder ve Merve Dizdar'a destek! 13

Merve Dizdar için de ayrılık şaşırtıcı oldu. Oyuncu, yaptığı açıklama ile hayranlarına şu bilgiyi verdi:

“Sevgili Mucize Doktor seyircileri, fanları. O kadar tatlısınız ki. Güzel mesajlarınız ve sevginiz için çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. Başka hikayelerde görüşmek üzere canım seyirci.”

Mucize Doktor dizisine tepki, Özge Özder ve Merve Dizdar'a destek! 14

Özge Özder ve Merve Dizdar, önceki hafta youtube sohbetinde buluştuklarında diziyi övmüştü ve ekibi çok özlediklerini belirterek, 2. sezonu heyecanla beklediklerini söylemişlerdi. Ancak görünen o ki, Pınar Bulut, senaryo dizaynını yaparken Kıvılcım ve Damla karakterlerine yer vermedi.

Merve Dizdar bu sözleri ile ayrılığı kabullendi ve tepki de göstermedi.

Özge Özder ise hayranlarının sosyal medyada sergilediği geri dönmelerine yönelik çabalarını yayınlayarak bir anlamda tepkisini de bu yolla göstermiş oldu.

Mucize Doktor dizisine tepki, Özge Özder ve Merve Dizdar'a destek! 15