Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor düşe düşe geldiği Alev Alev dizisinin çizgisine geldi!

Mucize Doktor düşe düşe geldiği Alev Alev dizisinin çizgisine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun flaş dizisiydi Mucize Doktor… Yayınlandığı ilk günlerde müthiş reyting rekorları peş peşe geldi… 2019-2020 sezonunun tartışmasız en başarılı yapımı olarak da öne çıktı. Mucize Doktor, ilk sezonunu böyle büyük başarılarla pandemi nedeniyle erken tamamladı.

İkinci sezona da etkili bir bölümle başlayan dizinin reytinglerinin bir hayli düşmesi ise şaşırtıcı bir gelişme oldu. Geçen sezon 15’ün üzerinde reytingler alan dizi, ikinci sezonunda ancak yarısına ulaşabiliyordu. Genel anlamda televizyondaki birçok yapım düşük yaşadı ama Mucize Doktor’un yaşadığı farklıydı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile perşembe rekabetinde artık birincilikleri unutan Fox TV dizisi, neden bu noktaya geldi?

Geçen sezon her hafta tüm kategorilerde birincilikler peş peşe gelirdi. Bir Zamanlar Çukurova, rakibine bırakın yetişmeyi, çok gerisinde kalıyordu. Ancak bu sezon işler tamamen tersine döndü. atv’nin iddialı dizisi geçen sezon ne kadar güçlüyse bu sezon da aynı durumda bulunuyor. Ancak Mucize Doktor dizisinin izleyici sayısı yarı yarıya azaldı… İşte bu durumun sonucu olarak da artık birinciliği unutan ve ikinci sıra ile yetinen Mucize Doktor’un güçlü de bir rakibi var.

Mucize Doktor düşe düşe geldiği Alev Alev dizisinin çizgisine geldi! 7

Show TV ekranında her hafta heyecan kasırgasına dönüşen bölümleri ile Alev Alev dizisi, 6’lı reyting oranlarına ulaşıyor ve kemik izleyici kitlesini de çoktan kazandı. Alev Alev bir kademe daha yükselir ise veya Mucize Doktor düşmeye devam eder ise, ikincilik için bile şansı var…

Geçen sezonun reyting rekortmeni Mucize Doktor, bu sezon ikinciliğini korumaya çalışan bir yapım haline dönüştü. Peki bunun sebebi neydi? En önemli neden ilk sezondaki naif ve gerçekçi hikayenin ikinci sezonda farklı olaylar ve karakterler ile bozulması ve izleyicinin ilk sezonda bulduğu doğallığı dizide artık görememesi oldu.

7 Ocak Perşembe akşamının reyting tablosunda totalde Mucize Doktor, Alev Alev’den sadece 1 puan önde. Yani kapanamayacak bir ara değil.