Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor, gerçek mucizesini işte o an başardı! Taner Ölmez’den müthiş hikaye!

Mucize Doktor, gerçek mucizesini işte o an başardı! Taner Ölmez’den müthiş hikaye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da otizmli doktor Ali Vefa’yı oynayan Taner Ölmez, Türsak’ın Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ve Bora Talat Oyacı ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yayınlandığı günden beri dikkatleri üzerine toplayan dizinin kahramanı Ali Vefa ile birlikte izleyenlerin takdirle izlediği Taner Ölmez, karakterine ve diziye olan inancını anlatırken, başından geçen bir olayı da ilk kez aktardı.

Taner Ölmez, Ali Vefa rolünün kendisine ne kattığı ile ilgili bir soruya şu yanıtı verdi: “Bana ne kattığı çok net görünüyor. Ben çok mutluyum. Acayip mutluyum. Bir oyuncuyum, oyunculuk yapıyorum ama gerçekten bu sıradan bir iş değil. Bu rol bana kendimi çok iyi hissettiriyor. Bir işe yarıyorum. Bana bu kattı. Bana daha ne katsın. Kendimi çok iyi hissediyorum. Birilerine yardım edebildiğimi, dokunduğumu hissediyorum.”

Oyuncu, kendisini çok etkileyen anısını da hayranlarıyla paylaştı.

Taner Ölmez, Fox TV’de ekrana gelen dizinin ilk bölümünün yayınlandığının ertesi günü sete gittiğinde yaşanan olayı şöyle anlattı:

“Dizinin birinci bölümünün yayınlandığı gün evde diziyi izledim. Sonra yattık, uyuduk, sabah 7-8 gibi sete gittim. Evdeyim, kimseyi de görmemişim. Arabaya bindim sete gittim. Sette arabadan indim, karavana gideceğim hazırlığa. Herhalde 4-5 adım atmam gerekiyor karavana gitmek için. O adımda yanımdan koşarak 45-50 yaşlarında bir ağabey geçti. Durdu, geri döndü.

Dedi ki ’Kardeşim, ben niye koşuyorum biliyor musun?’…

“Niye ağabey?’ dedim.

‘Benim otizmli bir kızım var’ dedi.

‘Dün senin dizini iki kere izledim’ dedi.

‘Ne yapmışsınız, çok sağol’ dedi ve koşarak gitti. İşe gidiyordu.

Yanımda rejiden Erhan vardı. Bu benim gördüğümü sen de gördün mü dedim! İlk defa bir insan görmüşüm, bu nasıl olabilir! Bu bir mucize işte! Gerçekten mucize. Yani bir işe yarıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. İnşallah diğer oyuncu arkadaşlarımın da başına böyle bir şey gelir.”