Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova’nın kafa kafaya reyting yarışı, Yeni Hayat’ın acı tablosu!

Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova’nın kafa kafaya reyting yarışı, Yeni Hayat’ın acı tablosu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting elde etmek isteyen kanallar için Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova gerçeğini görmek şart. Kanal D’nin bu tecrübeyi Yeni Hayat ile yaşadığı da net… Kanalın dizinin gününü değiştirmesinin zamanı geldi ve belki de geçiyor…

Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri kendisine öyle bağladı ki, reytinglerde de bu durum kendini gösteriyor. 24 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümler sonrasında dizilerin elde ettikleri reytingler ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın totalde Mucize Doktor’u geride bırakması sürpriz değildi. Zira atv’ni dizisi 3. sezonuyla sanki bambaşka bir havaya büründü ve izleyicileri de mıknatıs gibi kendisine çekiyor. Ancak AB ve ABC1 gruplarda Mucize Doktor’ın üstünlüğü de göze çarpıyor…

Bir Zamanlar Çukurova totalde çok güçlüyken, Mucize Doktor’un en güçlü olduğu grup ise ABC1 olarak gözüküyor.

BirZamanlarÇukurova Dizi totalde 8,32, AB’de 5,87 ve ABC1’de 7,36 reytingler elde etti. Mucize Doktor ise, totalde 7,98, AB’de 7,80 ve ABC1’de 8,32 reytinglere ulaştı.

İki dizi arasındak sıkışıp kalan Kanal D’nin Yeni Hayat dizisinin 4. bölümü ise hak etmediği derecede düşük reytingler aldı. Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk ikilisini buluşturan, izleyicilerinin de tutku ile bağlandığı Yeni Hayat için gün değiştirme düşünülebilir.

Yeni Hayat, totalde ilk 10 içinde yer alamadı. AB ve ABC1’de ise 9. sırada bulunuyor.

İşte 24 Eylül Perşembe günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova'nın kafa kafaya reyting yarışı, Yeni Hayat'ın acı tablosu! 3