Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor ve Nizamı Alem’i reddeden Burçin Terzioğlu yine şaşırttı

Mucize Doktor ve Nizamı Alem’i reddeden Burçin Terzioğlu yine şaşırttı

tarafından ker_def

Burçin Terzioğlu yeni aşkıyla tatil keyfi yaptı… Poyraz Karayel dizisinden sonra Kurşun ve Hakan Muhafız isimli projede yer alan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni sevgisi Umut Duygu ile görüntülendi. Marmaris’ta halk plajında denize giren çift, çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Takvim gazetesinin haberine göre günlüğü 2 bin 500 TL’ye villa kiralayan ikili, Selimiye’de görüldü. Halk plajında sade vatandaşlar gibi deniz ve güneş keyfi yapan Burçin Terzioğlu, objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı. Denizde sevgilisi ile uzun süre yüzen ünlü oyuncu, arkadaşlarıyla da ilgilendi. Uzun yıllardır ekranda olan ünlü oyuncu, reddettiği 2 diziyle gündeme gelmişti.

Mucize Doktor ve Nizamı Alem'i reddeden Burçin Terzioğlu yine şaşırttı 7

Burçin Terzioğlu, iddialı iki diziden gelen teklifler sonrası anlaşma sağlayamadı. Bu dizilerden birisi geride bıraktığımız sezonun en başarılı dizisi Mucize Doktor… 2. sezonda da reyting rekorları kırmasına kesin gözüyle bakılan Mucize Doktor’da önemli bir değişim hamlesi yaşanıyor.

Diğer dizi ise TRT1 ekranlarında yeni sezon için hazırlanan ve Selçuklu İmparatorluğu döneminde yaşanan taht savaşlarını anlatan Nizamı Alem dizisi… Her iki dizi de yeni sezonun en gözde işlerinden… Ancak Burçin Terzioğlu bu iki yapım ile de anlaşma sağlayamadı.