Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan 2 oyuncu gönderildi, 1 ünlü isim ekibe katıldı!

Mucize Doktor’dan 2 oyuncu gönderildi, 1 ünlü isim ekibe katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 2. sezonuna hazırlanıyor. İlk sezonunu çok başırılı bir şekilde tamamlayan dizi, 28. bölümüyle birlikte zorunlu olarak sezonu kapatmıştı. Karantina döneminde çekimler yapılmadı ama ikinci sezon için önemli bir hazırlık süreci yaşandı.

Dizinin senaryo grubu 2. sezonun tüm konseptini yapımcıya sundu ve neler olacağı da netleşti. İlk sezondan kalan 13 bölümlük hikayenin de ikinci sezonda kullanılacağı ortaya çıktı. Mucize Doktor dizisinin kadrosunda ise değişim başladı.

Geçtiğimiz ay diziden Özge Özder ile Merve Dizdar’ın gönderildiği ortaya çıkmıştı. 2. sezonda Kıvılcım ve Damla karakterlerinin hikayede yeri olmayacak. Ancak diziye yeni oyuncuların katıldığı da gelen bilgiler arasında.

Akşam gazetesinin haberine göre Seda Bakan dizinin yeni oyuncusu oldu. Ünlü oyuncu, kızı Leyla’nın dünyaya gelmesinden sonra bir süre ekranlardan uzakta kaldı.

Mucize Doktor'dan 2 oyuncu gönderildi, 1 ünlü isim ekibe katıldı! 7

Seda Bakan’ın ismi ilk olarak İyi Günde Kötü Günde isimli dizide geçti, ancak sonrasında bu dizide farklı oyuncular gündeme geldi.

Seda Bakan’ın yeni sezonda Mucize Doktor dizisinde doktor rolüyle ekranda olacağı da ortaya çıktı.