Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan büyük korku içinde!

Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan büyük korku içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımlarından olan Mucize Doktor’da Beliz karakterini Hazal Türesan canlandırıyor. Koronavirüs salgını ile birlikte ortaya çıkan market yağmaları, sokaklarda rahatça dolaşan insanlar, ünlü oyuncuyu bir hayli korkutuyor.

Posta gazetesine konuşan oyuncu, “Market yağmalayan, sokaklarda rahat rahat gezen, güzel havalarda park bahçe dolaşan bencillerden, “Çok abartıyorsunuz ya, herkes korona olacak nasılsa” diyen cehaletten çok korkuyorum. Çünkü sorun hasta olmak değil. Her birimiz kişisel karantinamızı başlatmadıkça çok kalabalık bir biçimde hastalanmamız ve hastanelere yığılmamız hiç hoş olmaz” diye konuştu.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan büyük korku içinde! 7

Ruhlarımızı ve birbirimizi yaraladığımızı anlatan oyuncu, virüsün yayılmasına insanların sebep olduğunu belirtti. Bunu bir bedel ödeme olarak görüyor.

Gündelik sorunların geçici olduğunu yeniden hatırladığını anlatan oyuncu, güzel günlerin geleceğinden emin. Hazal Türesan, “Aileme, arkadaşlarıma ne kadar az sarıldığımı fark ettim. Gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarının, ihtiyaçlarımızı karşılayan kuryelerin, çöp toplayan belediye çalışanlarının ne kadar kıymetli olduğunu düşünüp duruyorum. Doğaya hoyrat davranmamıza rağmen bize nasıl da kucak açtığını bir kez daha anladım. Yaşadığımız tüm bu tuhaf olumsuzluklara rağmen umudumu yitirmedim. Güzel günleri dört gözle bekliyorum” diye konuştu.