Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ev temizliyor, canı da hiç sıkılmıyor!

Tuba Büyüküstün ev temizliyor, canı da hiç sıkılmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını sırasında yaptığı paylaşımlarla takipçilerini bilgilendiren Tuba Büyüküstün, youtube canlı yayınları da yaptı.Ünlü oyuncu, bu yayınlarda virüs ile ilgili detaylar, çocukların bu süreçteki durumları ve toplumsal farkındalık konularında bilgiler sundu. Ayrıca çeşitli konuklar da alarak doğru bilgilenme noktasında takipçilerine faydalı oldu.

Tuba Büyüküstün, karantina günlerini evinde geçiriyor. Koronavirüsten sakınmak için evinden çıkmayan oyuncu, sıkıldığını söyleyenlere ise tepki gösterdi. Youtube’da katıldığı yayında konuşan oyuncu, “Evde sıkılmak ne demek? Bana bir noktada kendimize dert arıyoruz gibi geliyor. Evi temizle sıkılmazsın, ben ev temizliyorum sıkılmıyorum” diye konuştu.

Tuba Büyüküstün ev temizliyor, canı da hiç sıkılmıyor! 7

Birçok veli gibi Tuba Büyüküstün’ün de online eğitim sürecinde zorlandığı ortaya çıktı. Alışmakta zorlandığını anlatan oyuncu, “Alışmam zaman aldı. Anneler alışınca, çocuklar zaten alışıyor” dedi.

20 yaş dişlerini çektirmeyi 2 senedir ertelediği ortaya çıkan ünlü oyuncu, migreni tuttuğunu ve artık sağlık konularını ertelememek gerektiğini öğrendiğini anlattı.