Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil’den küçük mucizelerine doğum günü mesajı!

Pelin Akil’den küçük mucizelerine doğum günü mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Önceki gün Pelin Akil, yeni yaş gününü kutladı. Bugün ise Alin ve Lina isimli ikiz kızlarının 1.yaşı için paylaşım yaptı.Anıl Altan ile Pelin Akil çiftinin bebekleri 1 yaşını doldurdu. Sosyal medyada çiftin sıklıkla paylaşımlar yaptığı biliniyor. İkizler adeta sosyal medyada takipçilerin önünde büyüyor.

Alin ve Lina bebeğin hemen her halini çiftin instagram hesaplarındaki paylaşımlarda bulabilirsiniz. Pelin Akil, bebeklerini mucize olarak görüyor. Oyuncu, duygusal mesajıyla da büyük beğeni aldı.

Pelin Akil'den küçük mucizelerine doğum günü mesajı! 8

İşte Pelin Akil’in bebekleri için paylaştığı duygusal mesaj: “İyi ki doğdunuz benim küçük mucizelerim. İyi ki… Ne güzel geldiniz bize. Biz de size iyi gelelim diye çabalıyoruz. Asla sizi boş bi defter olarak görüp doldurmaya çalışmıyoruz. Bir tane daha kendimizden yapmaya çalışmıyoruz, kocaman sevgimizle sizi izliyoruz, her gün yeni şeyler keşfetmenizi hayranlıkla seyrediyoruz. Asıl biz çok şey öğreniyoruz. Sağlıklı ve neşeli olun.Allah’tan tüm duam bundan ibaret. Bir de bize de uzun sağlıklı bir ömür versin de sizin güzel anlarınıza şahitlik edelim.

Gözümün gönlümün gördüğü en güzel varlıklarsınız. Masumiyetiniz, cennet kokunuz, gülümsemeniz, yaratıcılığınız, gücünüz her an gözlerimi dolduruyor, en güzeli de sizi beraber izlemek, birbirinizin elini hiç bırakmayın. Attığınız her adımda, aldığınız her kararda, anneniz olarak yanınızdayım, sizi çok ama çok seviyorum. Öyle kelimelerle sınırlandıracak kadar değil ama, öyle böyle değil.Çok. İyi ki doğdun kelebeğim Doğa Alin’im , iyi ki doğdun papatyam Duru Lina’m. ”

Pelin Akil'den küçük mucizelerine doğum günü mesajı! 9