Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal hiç de göründüğü gibi birisi değil

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal hiç de göründüğü gibi birisi değil

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini izleyenler naif ve sevgi dolu bu kadını çok sevdi… Sinem Ünsal’ın da başarılı performansı ile Nazlı, son dönemde izleyicileri mutlu eden ve onlara güzel hisler yaşatan bir karakter olarak ekranda yer alıyor.

Mucize Doktor’daki Nazlı mı yoksa psikopat bir kadın karakteri mi? Sinem Ünsal için Nazlı’dan daha çok ciddi sorunları olan psikopat karakteri canlandırmak daha çok istediği bir şey…Hürriyet gazetesine konuşan oyuncu, “Davranış bozukluğu gösteren bir karakteri canlandırmak isterim” diyerek hayalinin Nazlı olmadığını ifade etti.

blank

Kötü kadın rollerini özellikle arzu eden Ünsal, bunun sebebini de şöyle anlattı: “Çünkü içimde olan ama dışarı yansıtamadığım birçok şeyi karakter üzerinden anlatma çabam var. Deneyimlemediğim duyguların içine girme çabası…”

blank

Sosyal medyada güzelliği ile öne çıkartılan oyuncu, bu durumdan da pek memnun değil. Sinem Ünsal, ön planda olmaktan rahatsız değil ama güzellik de hayatında bir öncelik değil. Ünsal, “Oyunculuğumla ön planda olmayı tercih ederim. O mecralar oyunculuğun konuşulacağı mecralar değil zaten” diyerek de mesajını net bir şekilde verdi.

blank

Kötü kadın karakterini bu kadar çok istemesinin sebebi ise Sinem Ünsal’ın bakış açısından şöyle: “Sahne, sosyal nezakete uygun olmayan şekilde davranmamayı kendine kural edinen bizler için farklı karakterleri özgürce oynayabildiğimiz bir alan. Galiba biraz da o yüzden kötü karakterleri oynamak istiyoruz. “