Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Baysal ve Barış Yurtçu çifti çocuk istiyor mu?

Deniz Baysal ve Barış Yurtçu çifti çocuk istiyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Eylül ayında aşklarını evlilikle taçlandıran Deniz Baysal ve Barış Yurtçu çifti, uyumlu halleriyle ve neşeleriyle dikkat çekiyor. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan çift en son birlikte düet de yaparak ne kadar uyumlu bir çift olduklarını da gösterdi. Hayranları ise çiftin bebek sahibi olmasını çok istediklerini belirten yorumlarıyla sosyal medyada dikkat çekiyor.

Ünlü çift evlerinden yaptıkları paylaşımlarla mutluluklarını sergiliyor. Ayrıca bu dönemde hayranlarından sıklıkla duydukları bebek konusunda da kararlılar. Deniz Baysal, Hürriyet gazetesindeki röportajında bu konuya açıklık getirmişti. Çiftin düetini aşağıdan izleyebilirsiniz, bebek konusu haberimizin devamında…

Baysal, “Şu an için düşünmüyoruz. Fazla büyük sorumluluk geliyor. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda da değil zaten. Tabii bu şimdiki düşüncemiz, belki birkaç yıla fikrimiz değişir” diye konuşarak şimdilik bebek durumu olmadığını ifade etmişti.

Hizmetçiler dizisinde Ela karakterine hayat veren Deniz Baysal, son iki dizisiyle bir hayli öne çıkmıştı. Fazilet Hanım ve Kızları’nda Hazan, sonrasında Söz dizisinde Savcı Derya olarak ekranda hayranlarını mest eden bir performans sergiledi.

Baysal’ın Hizmetçiler dizisi ise pek de iyi başlamadı. Reytinglerin kötü gelmesinin ardından bir de araya koronavirüs girince dizinin akıbeti de belirsizleşti.