Ana sayfa Dizi Haberleri Mucizenin vücut bulmuş hali Ali Vefa! Mucize Doktor efsane oldu!

Mucizenin vücut bulmuş hali Ali Vefa! Mucize Doktor efsane oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Geride bıraktığımız 2019 yılı, Mucize Doktor dizisinin efsane olmasını sağlayan bir yıldı… Özellikle de Ali Vefa karakterinde Taner Ölmez rolünün hakkını verdi. 2020 yılında da Mucize Doktor’u çok konuşacağız.

Sinem Ünsal ile Taner Ölmez’in iyi bir ikili oluşturduğu Nazlı – Ali Vefa sahneleri merakla bekleniyor. Savant sendromlu birisinin doktor olabileceğine yönelik mesajın ardından, aşk ilişkisinin de ortaya konması ile sosyal hayata da karışabileceğine yönelik önemli bir mesaj verilecek.

1. bölümden 16. bölüme kadar dizinin tüm kategorilerde birincilik elde ettiğini ve ulaşılması çok zor reyting rekorları kırdığını hatırlatalım.

Bunun altındaki en önemli sebep çok farklı ve daha önce ekranda izlemediğimiz bir senaryonun ortaya konması, gerçek hayata çok yakın karakterlerin ortaya konması ve oyunculuk başarıları ile senaryonu da tatmin etmesi…

Mucize Doktor izleyicileri “2019’un tartışmasız en efsane dizisi” yorumuyla beğenilerini ifade ettikleri yapımın, 2020 yılına da damga vurmasının kesin olduğunu düşünüyor.

“Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” diye yazan bazı dizi hayranları da hiç bitmesini istemediklerini özellikle de Ali Vefa ile Nazlı’nın yılın dizi çifti olduğunu ifade ediyorlar.

Dizinin 1-16 bölümlerinin en önemli sahnelerinden oluşan kolajı videoda bulabilirsiniz.